Skyfall: Πρεμιέρα με γκλίτερ, γαλαζοαίματους και ελληνικό χρώμα!

Ποιος θα το έλεγε, ότι ο James Bond (Daniel Craig) θα τα έβρισκε «σκούρα» με τους προβολείς και τις κάμερες! Στη χθεσινή πρεμιέρα-υπερπαραγωγή στο κέντρο του Λονδίνου, ο ηθοποιός φάνηκε να τα έχει «χάσει» μην μπορώντας να αντέξει την ζέστη από τους προβολείς, τις κάμερες που «καραδοκούσαν» σε κάθε του βήμα και τον υπερβολικό κόσμο που είχε μαζευτεί για δει όλους τους αστέρες από κοντά!

Προς βοήθεια κατέφθασε η σύζυγός του, Rachel Weisz,

η οποία λάμποντας σε μία ιβουάρ τουαλέτα που άφηνε γυμνή την πλάτης της, σκούπιζε τον ιδρώτα του ηθοποιού με ένα χαρτομάντιλο!

Η συνέντευξη τύπου έγινε έξω από το Royal Albert Hall, όπου ο γοητευτικός ηθοποιός φορώντας ένα σμόκιν είπε «ότι αυτή μπορεί να είναι η τρίτη πρεμιέρα ως James Bond που έχει συμμετάσχει αλλά ήταν η μεγαλύτερη και η καλύτερη!»

Αυτές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και άφησαν άφωνους τους παρευρισκομένους ήταν τα 2 Bond Girls, η Naomi Harris και η Berenice Marlowe, οι οποίες για την περίσταση φόρεσαν ότι πιο «καυτό»!

Η Berenice προτίμησε μία κλασσική κόκκινη τουαλέτα αλλά με αβυσσαλέο ντεκολτέ ενώ η Naomi ένα περίεργο μπλε παγιετέ-ίσα που κάλυπτε τα απαραίτητα- φόρεμα, του σχεδιαστή Mario Schwab το οποίο τελείωνε σε μακρύ διάφανο μαύρο τούλι!

Όσο για τις δηλώσεις τους, σίγουρα «θορύβησαν» τη σύζυγο του Daniel Craig, καθώς και οι δύο δήλωσαν ευθαρσώς ότι προτίμησαν «τις ερωτικές σκηνές με τον ηθοποιό σε σχέση με τις περιπετειώδης» ενώ η Berenice αποκάλυψε ότι «την σκηνή στο ντους θα την έκανε πάλι!»

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Javier Bardem, επίσης με σμόκιν ενώ στο πλευρό του βρισκόταν η «εκτυφλωτική» Penelope Cruz, με επιλογή χρυσού φορέματος.

Στην «παρθενική» της μεγάλη πρεμιέρα και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία φορώντας μία πιο κλάσικ ασύμμετρη τουαλέτα στο χρώμα της άμμου με χρυσές λεπτομέρειες έκανε μεγάλη εντύπωση στο κόκκινο χαλί μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την παρουσία της.

Άλλες λαμπερές κυρίες, οι πρώην αιθέριες υπάρξεις των ταινιών Bond, η Shirley Eaton που εμφανίστηκε στο πλάι του Sean Connery στην ταινία “Goldfinger” και η Maryam D’ Abo, η οποία ήταν το αντικείμενο πόθου του Timothy Dalton στην ταινία “The Living Daylights” .

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλλα, που όπως δήλωσαν είναι «θαυμαστές» των ταινιών Bond.

Keywords
Τυχαία Θέματα