Scarlett Johansson: Δεν με ενοχλεί ο σύντροφός μου να βλέπει πορνό

Στην εφημερίδα «Λα Βανγουάρδια» μίλησε η γνωστή και σέξι ηθοποιός Scarlett Johansson σχετικά με τη νέα της ταινία «Δον Ζουάν», στην οποία σκηνοθέτης είναι ο ηθοποιός Joseph Gordon-Levitt και περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού, με τον άνδρα να είναι εθισμένος στο πορνό.

Μάλιστα, η 28χρονη ηθοποιός κάθε άλλο παρά πρόβλημα φαίνεται πως έχει με την πορνογραφία. Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Λα Βανγουάρδια», η Γιόχανσον εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετη απέναντι στις ταινίες ενηλίκων. «Δεν κρίνω αυτό που ο κόσμος καταναλώνει. Θεωρώ ότι μπορούν να απολαύσουν τα πάντα με σύνεση. Δεν νομίζω ότι θα με ενοχλούσε αν ανακάλυπτα πως ο σύντροφός μου βλέπει πορνό, εκτός αν μάθαινα ότι το κάνει 47 φορές την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, όπως ο πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας, δεν θα είχα αμφιβολίες ότι έχει μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ταμπέλα της σέξι ηθοποιού, δηλώνει στην ισπανική εφημερίδα: «Μου αρέσει που συνεχίζουν να με βλέπουν με αυτόν τον τρόπο και προτιμώ να μην γκρινιάζω υπερβολικά γιατί θα με περάσουν για σνομπ. Ωστόσο, θα είναι καλύτερα όταν αφήσω όλο αυτό το στάδιο πίσω μου. Γνωρίζω ότι έτσι η εξωτερική μου εμφάνιση θα δημιουργούσε λιγότερες προσδοκίες, ιδίως όσον αφορά τα ρούχα που φοράω, το πώς φαίνομαι ή το πόσο ζυγίζω. Δεν με νοιάζει αν με ξεχάσουν, αυτό θα με έλκυε να κάνω τους ρόλους πιο ιδιαίτερους. Δεν θα με πείραζε να βρω περίπλοκους χαρακτήρες που συνήθως προορίζονται για ηθοποιούς δεύτερης διαλογής».

Keywords
Τυχαία Θέματα