Το σοκαριστικό βίντεο της δολοφονίας των δυο νεαρών στο Ν. Ηράκλειο

Στην κατοχή της Αντιτρομοκρατικής, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες της εισόδου των γραφείων της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης που άφησε νεκρούς τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και βαριά τραυματισμένο τον Αλέξανδρο Γέροντα.

Ωστόσο, διέρρευσε άλλο ένα βίντεο από το κινητό ενός κατοίκου της περιοχής, όπως το παρουσίασε το Mega, ο οποίος καταγράφει τα τραγικά λεπτά μετά την επίθεση

με τον Γιώργο Φουντούλη να κείτεται νεκρός και τον Μανώλη Καπελώνη δίπλα του να πασχίζει να κρατηθεί στη ζωή, προτού εκπνεύσει λίγη ώρα αργότερα.

Μερικά μέτρα πιο πέρα ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας στο έδαφος σφαδάζει από τους πόνους έπειτα από τη σφαίρα που δέχθηκε.

Στην περιοχή αμέσως μετά την επίθεση επικρατεί πανικός, ένας κάτοικος φωνάζει κλαίγοντας «Όχι Παναγία μου», ενώ οι περίοικοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Κάποιοι πλησιάζουν τα θύματα ενώ άλλοι τους φωνάζουν «Μην τους ακουμπάτε» , «Τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ μην πλησιάζετε», την ίδια στιγμή που τα αυτοκίνητα περνούν δίπλα από τα σώματα των νεαρών…

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η εξέταση της κλεμμένης μηχανής ενώ στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν και για ένα όχημα το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησαν οι δράστες μαζί με την ομάδα υποστήριξης για να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες έφτασαν στο σημείο με μηχανή Africa Twin μέσα από κατοικημένη περιοχή και πάρκαραν σε σούπερ μάρκετ λίγο πιο κάτω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Και οι δύο κρατούσαν όπλα, ενώ θεωρείται βέβαιο πως υπήρχε και ομάδα υποστήριξης.

Ο εκτελεστής, που, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φορούσε τζόκεϊ, μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, έδωσε στα θύματά του τη χαριστική βολή. Χαρακτηριστικό είναι πως αστυνομικοί κάνουν λόγο για επαγγελματία εκτελεστή.

Πρώτος φαίνεται πως δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο 29χρονος που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στην εντατική, ενώ οι δύο νεαροί που σκοτώθηκαν είχαν γυρισμένη την πλάτη και αιφνιδιάστηκαν.

Εκτιμάται πάντως πως ο 29χρονος και άλλος ένας νεαρός που κατάφερε να διαφύγει είδαν τους δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα