MasterChef 6 spoiler 24/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δοκιμασία

Οι εβδομάδες κυλούν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef μένουν οι καλύτεροι και πιο ικανοί σεφ και έτσι η αγωνία κορυφώνεται. Γι’ αυτό άλλωστε και το MasterChef διατηρείται πάντα στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού όσον αφορά την τηλεθέαση. Στο αποψινό (Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022) κρίνεται η ασυλία και όπως γίνεται εύκολα θα γίνει χαμός.

Όπως μαρτυρά τρέιλερ για το σημερινό MasterChef κάποιον παίκτη δεν τον νοιάζει αν χάσει, ενώ κάποιος άλλος έχει κάνει το φαί λύσσα καθώς ακούγεται η ατάκα «είναι

τούρμπο στο αλάτι»!  Παράλληλα δεν έλειψε και η ατάκα-σπόντα που έριξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για προσπάθεια «λαδώματος» από κάποιον παίκτη της «Κόκκινης» ομάδας! Ακόμη και το «λάδωμα» πάντως δεν φαίνεται να έπιασε καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες την ασυλία θα εξασφαλίσει η «Μπλε» ομάδα! Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση η ομάδα που συγκέντρωσε το υψηλότερο σκορ θα δειπνήσει μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο ενός πολύ γνώριμου chef.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 6, 243, Αυτή,MasterChef 6, 243, afti