MasterChef 5 Mystery Box: Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο

Η νέα εβδομάδα για το MasterChef 5, έβαλε τους 14 μάγειρες του διαγωνισμού στην κουζίνα για να δοκιμαστούν σε μαγειρική έμπνευση, αντίληψη και ταχύτητα. Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος ή εκείνη, που

ετοίμασε για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, κέρδισε το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε.

Αν και τα καλύτερα πιάτα στο mystery box τα είχαν: O Παναγιώτης, ο Ιωάννης, o Διονύσης και η Μαργαρίτα, τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν o Ιωάννης, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Κουτσόπουλος σε Μαρία: «Animal print μόνο η Ασημίνα είχε τολμήσει να βάλει»

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρατήρησε ότι η Μαρία φορούσε μία μπλούζα animal print και της είπε με χιούμορ: «Animal print μόνο η Ασημίνα είχε τολμήσει να βάλει στο MasterChef» με τη Μαρία να του απαντά ότι πρώτη φορά στη ζωή της το φόρεσε!

MasterChef 5: Η φιλία Κωνσταντίνας και Μαρίνας δεν είναι όπως φαίνεται!

Μετά από ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο του MasterChef 5 τη Δευτέρα, η κάμερα των «Κου Κου» μίλησε με τους διαγωνιζόμενους. «’’Παραγκωνισμένη’’ μέσα στο σπίτι και χωρίς λόγο είναι η Μαρίνα και πηγαίνει στο δωμάτιό της μόνη της και κοιμάται» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος, ο οποίος είναι φίλος της Μαρίνας, με την ίδια την παίκτρια να τονίζει on camera, ότι είναι δική της επιλογή να είναι μόνη της στο σπίτι και δεν «παραγκωνίζεται».

Υπογράμμισε μάλιστα, πως με την Κωνσταντίνα κάνουν παρέα, όμως στο σπίτι επιθυμεί να μένει μόνη της. Να θυμίσουμε ότι και στο επεισόδιο η Μαρίνα είχε πει πως η Κωνσταντίνα δεν αξίζει να είναι στο MasterChef και πρέπει να φύγει. Με τη σειρά της η Κωνσταντίνα ξεκαθάρισε: «Είμαστε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Άλλο η Μαρίνα και άλλο εγώ». Τελικά τι είδους φιλία είναι αυτή ανάμεσα στα δύο κορίτσια;

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 5 Mystery Box, Ποιος,MasterChef 5 Mystery Box, poios