ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι όσα έζησα εκεί και ανατριχιάζω»

Μιλώντας σε μέσο της Ρουμανίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε και ξεχώρισε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση για τις ομάδες που φαντάζουν ως σταθμοί στη ζωή του. «Η Ντιναμό είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την παιδική μου ηλικία καθώς και με τον πατέρα μου. Η Ραπίντ είναι μια ομάδα που σχετίζεται με την επαγγελματική μου ανάπτυξη. Συνεπώς, αν κάποιος με ρωτήσει τώρα ποια είναι η ομάδα της ψυχής μου, χωρίς συζήτηση και χωρίς δισταγμό είναι ο ΠΑΟΚ…».

Μάλιστα σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για

δύο φανταστικά χρόνια στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Υπήρξαν τα δύο καλύτερα χρόνια της ζωής μου, είχα μια φανταστική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, όταν το σκέφτομαι… ανατριχιάζω».

Όσο για το μέλλον του; «Δεν υπήρξαν άμεσες συζητήσεις (σ.σ με την Φενέρμπαχτσε) αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Αποφάσισα να μην μιλήσω για τέτοιες καταστάσεις ή να προωθήσω τον εαυτό μου. Μου αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα είμαι ελεύθερος. Είναι φυσιολογικό όταν μια ομάδα δυσκολεύεται, να εμπλέκουν το όνομά μου μεταγραφικά. Θα μπορούσα να αναλάβω από τώρα μια ομάδα, αλλά θα προτιμούσα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι, να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν.

Είναι περίπλοκο να αναλάβω τώρα μια ομάδα και να έχω τον έλεγχο. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι είπα στον εαυτό μου να αποφύγω μια τέτοια κατάσταση. Εντάξει, υπάρχουν ευκαιρίες που δεν θα χρειαστεί να διακινδυνεύσω. Αλλά πρέπει να έρθει αυτή η ευκαιρία. Είμαι προπονητής και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Μπορώ να πω κάτι τώρα και μετά να προκύψει μια διαφορετική κατάσταση. Δεν θέλω να μιλήσω για πράγματα που δεν είναι συγκεκριμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου, Σκέφτομαι,paok – loutseskou, skeftomai