Karlie Kloss: Photoshop στο «ανορεξικό» της σώμα!

Πολύς ντόρος και συζήτηση γίνεται για ορισμένα από τα σούπερ μόντελ που σχεδόν «σκελετωμένα» ποζάρουν σε διαφημίσεις ή κάνουν πασαρέλα προωθώντας αυτό τον τρόπο ζωής! Μια εξ αυτών είναι και η Karlie Kloss, η οποία φωτογραφήθηκε για το γιαπωνέζικο περιοδικό «Numero». Οι ιθύνοντες του περιοδικού αποφάσισαν ότι τα προτεταμένα κόκκαλα στο στέρνο του μοντέλου έπρεπε να «σβηστούν» για πολλούς και ευνόητους λόγους.

Η αυθεντική φωτογραφία από τον Greg Kadel έδειχνε το 20χρονο μοντέλο να στέκεται

γυμνόστηθο με τα χέρια πάνω στο κεφάλι. Έλα όμως που η «αδυναμία» του μοντέλου ήταν έκδηλη στην φωτογραφία οπότε και χρησιμοποιήθηκε το γνωστό photoshop για να δείξει ένα σώμα πιο υγιές!

Κάποιοι κριτίκαραν την κίνηση του περιοδικού να «παραποιήσει» την εικόνα της Karlie ως υπερβολική, θεωρώντας ότι αυτό είναι το σώμα ενός «λεπτού» ανθρώπου!

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η 20χρονη κοπέλα έχει φωτογραφηθεί έτσι. Οι φωτογραφίες της στην Ιταλική «Vogue» πέρσι, εμφανίστηκαν σε πολλά site που αφορούσαν ανθρώπους λίγο πριν το στάδιο νευρικής ανορεξίας!

Ήδη ιατρικοί σύλλογοι που ασχολούνται με το θέμα της νευρικής ανορεξίας λένε ότι η εικόνα της Karlie Kloss δημιουργεί αρνητικό πρότυπο σε νέα κορίτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα