FAA: “Πράσινο φως” για τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απόφαση για την επανάληψη των πτήσεων από και προς το Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα το αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» του Τελ Αβίβ, πήρε αργά χθες το βράδυ η αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA), προειδοποιώντας παράλληλα για ασταθή κατάσταση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η FAA είχε παρατείνει νωρίτερα κατά 24 ώρες την απαγόρευση, η οποία αρχικά είχε εκδοθεί την Τρίτη ύστερα από την εκτόξευση ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας,

η οποία έπληξε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Αναστολή πτήσεων από και προς το Ισραήλ αποφάσισαν χθες και άλλες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Lufthansa και οι θυγατρικές της Germanwings, Austrian Airlines, Swiss και Brussels Airlines και η Turkish Airlines.

Σήμερα η ανακοινώθηκε από την EasyJet ότι ακυρώνονται από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Λονδίνου, «Λούτον» και «Γκάτγουικ», το αεροδρόμιο του Βερολίνου «Σόνεφελντ» της Γενεύης, του Μιλάνου «Μαλπένσα», του Μάντσεστερ και της Βασιλείας. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ από τη Βρετανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Το άρθρο FAA: “Πράσινο φως” για τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα