Bubblescope: Κάμερα με εύρος λήψης 360 μοιρών

Σίγουρο πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα, καθώς η κάμερα για την οποία μιλάμε, μπορεί να φωτογραφίζει και να μαγνητοσκοπεί με εύρος λήψης 360 μοιρών, κάτι που σημαίνει ότι ο χειριστής της κάμερας μπορεί να σταθεί στο ίδιο σημείο και να «τραβάει» βίντεο με το τι γίνεται πίσω από την πλάτη του και ειδικά όταν μιλάμε για μια συσκευή, που εφαρμόζεται ως πρόσθετο στο κινητό μας.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι και το πιο πρακτικό και καλαίσθητο

gadget, που μπορείτε να προσθέσετε στο κινητό σας. Ακόμη είναι αλήθεια, ότι η ποιότητα εικόνας του BubbleScope απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί «υψηλής ευκρίνειας». Όμως, η συσκευή αυτή είναι ιδανική, αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο με πραγματικά ξεχωριστό τρόπο το BubbleScope, καθώς οι λήψεις, που θα πραγματοποιηθούν, σίγουρα θα είναι μοναδικές σε τεχνοτροπία.

Τώρα όσον αφορά στη συσκευή, πρόκειται για μια κάμερα η οποία δεν τραβά μόνο από μία μεριά, αλλά κάνει ταυτόχρονη λήψη 360 μοιρών. Οι τρόποι, με τους οποίους θα χρησιμοποιηθεί, είναι άπειροι καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για την συγκεκριμένη συσκευή.

Μάλιστα, αν σκεφθούμε, ότι στο μέλλον θα κυκλοφορήσουν στην αγορά και άλλα εξελιγμένα μοντέλα, τότε είναι πολύ πιθανό, ο τρόπος με τον οποίο βιντεοσκοπούμε και φωτογραφίζουμε να αλλάξει...

Keywords
Τυχαία Θέματα