34χρονη Ρέθυμνο: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για τη νεαρή μητέρα

Μία γυναίκα από την Κρήτη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών 34 ετών πέθανε ξαφνικά σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Η δυσάρεστη είδηση έχει βυθίσει στη θλίψη τα Σφακιά αλλά και το Ηράκλειο όπου γεννήθηκε η 34χρονη Νικολέτα Κοπάση. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η 34χρονη βρισκόταν

στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους , όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη. Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της. Πολυάριθμοι φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν πολύ αγαπητή και ως δισέγγονη του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα