Κανέλλη ΑΤ Ομονοίας: Το one night stand και οι εξηγήσεις – Χαμός στο Twitter

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποίησε τον όρο “one night stand” για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας, από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις” η βουλευτής του ΚΚΕ

ανέφερε: Το γεγονός ότι χρησιμοποιείται το αστυνομικό τμήμα ως ξενοδοχείο για μιας νύχτας ερωτικής συνεύρεσης, one night stand το λέει η νεολαία, θα έπρεπε να απασχολεί την Αστυνομία και το Τμήμα, δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού”.

Όσες κάνετε one-night stand σε ΑΤ με μπάτσους μπλοκάρετε το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μαζί σας.#Κανελλη #ΑΤ_Ομονοιας #βιασμος

— Γιώργος Εξαπίνης (@georgeexapinis) October 19, 2022

Κανέλλη, Κούγιας και Μπαλάσκας, ένα παρεάκι καλύτερο απ'το δικό σου. #ΑΤ_Ομονοιας #Κανελλη #παιδοβιαστης_Κολωνος #νδ_παιδεραστες #ΝΔ_παιδοβιαστες

— κετελαπόνγκο και γάτες (@kete_lapongko) October 18, 2022

την #Κανέλλη την προσέχει κανείς εκεί στο ΚΚΕ, μη πάει με την Λεπέν ? https://t.co/L8rb1wtemn

— vasso zacharof (@vassozacharof) October 18, 2022

Η #Κανέλλη δεν σκέφτηκε πως η κοπέλα δεν έκανε onstand, αλλά έχει βιαστεί από δυο αστυνομικούς. Επίσης οι αστυνομικοί είναι ήδη έξω. Αυτό που πιστεύω είναι πως το ΚΚΕ δεν συμμερίζεται τις απόψεις της Βουλεύτριάς του&έτσι είναι το σωστό.Η θέση όλων μας πρέπει να είναι με το θύμα.

— Apatzidi_Maria (@MariaApatzidi) October 18, 2022

Το ότι το ΑΤ χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο μιας νύχτας one stand όπως λένε οι νέοι,θα έπρεπε να απασχολεί την αστυνομία είπε η Λιάνα Κανέλλη.
Τι κατάλαβαν οι Συριζαίοι;
One night stand είπε η Κανέλλη το βιασμό της 19χρονης.
Ρε παιδιά,ο Θεούλης μοίραζε τσίπα όχι Τσίπρα#Κανελλη

— Afroditi Aslanidou (@AfAfroditi) October 18, 2022

Μάλλον το ΚΚΕ ανέβηκε πολύ στις δημοσκοπήσεις και βγήκε η Κανέλλη να το μαζέψει, μη πάθουν καμμιά λαχτάρα κι αποκτήσουν τίποτα ευθύνες ξαφνικά.#ΚΚΕ

— to lathos (@TLathos) October 19, 2022

Για την #Κανελλη βιασμος κοπελας μεσα στο #ΑΤ_Ομονοιας ειναι one night stand.
Αυτο το ΚΚΕ παντα λειτουργουσε σαν δεκανικι της ΝΔ και το δειχνει σε καθε περιπτωση

ιφιγενεια (@bMmRTSU4bopNYYb) October 19, 2022

Το ΚΚΕ έκανε επιτέλους κριτική στην κυβέρνηση!

Πώς έχει διαλύσει τα αστυνομικά τμήματα…#Κανελλη

— aδministranger (@admnstrngr) October 19, 2022

"Φαντασιωση" ο Κουγιας.
"One night stand" η Κανέλλη.

Εσεις; Όλα καλα; Πάντα καλά

Hero Grigoraki (@herogrig) October 19, 2022

Αρκετοί χρήστες του Twitter θεώρησαν ότι συντάχθηκε με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο αστυνομικών και είχε αναφέρει μιλώντας στο Mega, πως “η 19χρονη ικανοποίηση μια φαντασίωσή της”.

Η απάντηση της Λιάνας Κανέλλη

Αμέσως μετά ον σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τη δήλωσή της, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε μέσα από τη σελίδα της στο facebook, τονίζοντας πως “το απόσπασμα που επικαλούνται οι χρήστες έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών, που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…”.

Με άλλα λόγια, η Λιάνα Κανέλλη δεν θέλησε να πει ότι δεν είναι βιασμός, αλλά κατήγγειλε τις διαρροές από την Αστυνομία, που εμφανίζουν την ιστορία σαν συνέρευση στα κρατητήρια.

Αναλυτικά η απάντηση

Προς τρολ που διαστρεβλώνουν όσα είπα σ’ αυτή την συνέντευξη για να εξυπηρετήσουν τους φανερούς και αφανείς δύσοσμους, και πολιτικά και προσωπικά, απαντώ:

“Δείτε το βίντεο!

Ακούστε με !

Το απόσπασμα που επικαλείσθε έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών , που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ λοιπόν η βιασμένη κοπέλα θα κινδυνεύσει να χάσει το δίκιο της κάτω από χυδαίες λεπτομέρειες του τύπου “ήταν ανοιχτές οι πόρτες και κανένας δεν άκουσε τίποτα”!

Τώρα ποια τρολ ξεκίνησαν το βρώμικο αυτό μονταζιέρικο παιχνιδάκι σε βάρος μου είναι και γνωστό και κλασικά αντιΚΚΕ και προ πολλού φθαρμένο.

Κάποιοι πουλάνε τις διαρροές ως λαϊκή και δωρεάν επίσημη πορνογραφια.

Θέλουν να συνεχίζεται το κάρφωμα της κοινής γνώμης σε μια ανατριχιαστική δημοσιογραφία – σχολιογραφία- κοινωνική τάχα μου δικτύωση, που μετατρέπει όλους σε ειδησεογραφικούς πορνοβοσκούς

Σε ό,τι με αφορά η δικαιοσύνη των τρολ βλάπτει συχνά σοβαρά τη νοημοσύνη!”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανέλλη ΑΤ Ομονοίας, – Χαμός, Twitter,kanelli at omonoias, – chamos, Twitter