3 βδομάδες μετά, δεν έχει περισυλλεχθεί τίποτα

Πρώτα οι ερευνητές από 30 χώρες του κόσμου ανέφεραν ότι το μοιραίο Boeing συνετρίβη κάπου στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση τεσσάρων ωρών πτήσης από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας και την Παρασκευή ξαναχάρραξαν τα ερευνητικά όρια μετατοπίζοντας τις έρευνες κατά 1.100 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά, προς τις ακτές της Ωκεανίας. Η είδηση προκάλεσε μουδιασμένα χαμόγελα, αφού η προσέγγιση των συντριμιών θεωρητικά είναι πιο εύκολη.

Οχτώ αεροσκάφη ψάχνουν το Σάββατο στη νέα

περιοχή που όρισαν οι ειδικοί ερευνητές την Παρασκευή, ενώ επτά πλοία αναμένονται στο σημείο, όπου εντοπίστηκαν νωρίτερα έντεκα αντικείμενα, που πιστεύεται πως είναι συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου. Εν τω μεταξύ, το Σάββατο ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας συναντήθηκε εκ νέου με συγγενείς επιβατών της μοιραίας πτήσης, όπου τους εξέφρασε «ελπίδα ενάντια σε κάθε πραγματικότητα» να βρεθούν σώοι οι επιβάτες.

Αναφορές για εντοπισμό αντικειμένων στη νέα περιοχή έρευνας για το Boeing

Την Παρασκευή, οι αρχές της Αυστραλίας ανέφεραν ότι ερευνητικό αεροσκάφος εντόπισε αντικείμενα στο νέο επίκεντρο των ερευνών στον Ινδικό Ωκεανό, όπου η διεθνής ερευνητική αποστολή αναζητεί συντρίμμια από το αγνοούμενο αεροσκάφος της Malaysia Airlines.
Η Αρχή Θαλάσσιας Ασφάλειας της Αυστραλίας (AMSA) ανακοίνωσε ότι περιμένει σχετικές εικόνες των αντικειμένων από αεροσκάφος της Βασιλικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο επιστρέφει στη βάση του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.



Keywords
Τυχαία Θέματα