Βίκυ Βολιώτη: Ένα παιδί δεν είναι όνειρο ζωής μου

13:02 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο Θοδωρής Αθερίδης πριν μερικά χρόνια  με την παράσταση « Μια μέλισσα τον Αύγουστο»,   μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε σε έναν κωμικό ρόλο μια ηθοποιό που η φυσιογνωμία της παραπέμπει περισσότερο σε δραματικούς ρόλους ή σε θλιμμένες ενζενί. Η Βίκυ Βολιώτη, όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε,  έχει και τις δύο αυτές πλευρές μέσα της. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ» μίλησε για την πορεία της στο θέατρο

και την τηλεόραση, για τη χαρά που της πρόσφερε η συνεργασία με τους φίλους της Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη αλλά και για τις μεγάλες απώλειες που επηρέασαν την πορεία της ζωής της και τις επιλογές της.
« Έχασα τον πατέρα μου πολύ νωρίς, όταν ακόμα ήμουν στην εφηβεία. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να με δει στο θέατρο. Όσο ζούσε ακόμα, μου είχε πει πως, ό,τι και να έκανα θα με υποστήριζε, αλλά με προέτρεψε να πάρω ένα πτυχίο από το πανεπιστήμιο ώστε να έχω κάποια ασφάλεια. Πέρασα στο πανεπιστήμιο μόνο για χάρη του πατέρα μου.»
Άραγε αυτή η απώλεια έπαιξε ρόλο και στην επιλογή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει οικογένεια ; « Ο γάμος δεν με έχει απασχολήσει καθόλου. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου νύφη, ούτε ως παιδί αλλά ούτε και μεγαλώνοντας.  Ένα παιδί δεν είναι όνειρο ζωής μου. Αν είναι να έρθει κάποια στιγμή,  καλώς να ‘ρθει.»

Keywords
Αναζητήσεις
εχει παντρευτει η βικυ βολιωτη, βικυ βολιωτη hot
Τυχαία Θέματα