Γιώργος Νινιός: Είμαι χωμένος στο σύστημα μέχρι τα «μπούνια»

11:50 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Απουσιάζει πολλά χρόνια και ομολογουμένως μας είχε λείψει.  Ο Γιώργος Νινιός είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη βιοπάλη, έχει κάνει πολλά και δύσκολα επαγγέλματα μέχρι να γίνει ηθοποιός και ίσως όλες αυτές οι εμπειρίες που αποκόμισε είναι τα όπλα του.
Φέτος επιστρέφει με το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 « Είναι στιγμές» και μας χαρίζει μια πολύ ωραία συναισθηματική ερμηνεία. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό « Εγώ» κατέθεσε την αλήθεια του.
« Αυτό που βγάζω καθένας μπορεί να το κρίνει, ίσως και να το κατακρίνει.

Κάποιοι που ενδιαφέρονται να μου πουν πως είμαι, έρχονται, μου μιλούν και τους ακούω. Και μου λένε και καλά και άσχημα. Αυτό που έχω διαπιστώσει όμως, γιατί έχω ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και πηγαίνω βήμα βήμα, είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι ο εαυτός μου. Και για αυτό θα πληρώσω κι εγώ το ανάλογο αντίτιμο.»
« Ο ρόλος μου στο « Είναι στιγμές» ταιριάζει στις διαδρομές που κάνω και στην πραγματικότητα ως άνθρωπος. Ο ρόλος μου είναι πολλά πράγματα μαζί, μερικά φαίνονται, μερικά όχι. Είναι άνθρωπος των συγκρούσεων αλλά και εκείνος που θα κατευνάσει τα πνεύματα, είναι περίεργος, έχει ζήσει στη νύχτα, έχει καλύψει ένα φόνο, φτάνει κάποιες στιγμές μέχρι το να κάνει ο ίδιος φόνο.  Τίποτα όμως δεν γίνεται παρορμητικά. Έχει μια θέση και μια στάση ζωής.»
« Οι περισσότεροι έχουν την εικόνα για εσάς του αντισυμβατικού και τους εκτός συστήματος…» παρατήρησε η δημοσιογράφος του περιοδικού Κατερίνα Μπούσιου και ο Γιώργος Νινιός απάντησε ειλικρινέστατα : « Κι όμως, είμαι χωμένος στο σύστημα …για τα καλά, μέχρι τα μπούνια ! Δουλεύω στην τηλεόραση, δουλεύω στο θέατρο. Αν αναλύσουμε τον όρο show business, η δουλειά μας είναι show, άρα εκτίθεμαι παντού.»

Keywords
Τυχαία Θέματα