Ν. Ψαρράς: Είμαστε ένα πιόνι στη σκακιέρα της Ευρώπης

12:50 26/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Στο θέατρο ερμηνεύει το ρόλο ενός αδίστακτου, που δεν έχει ηθικούς φραγμούς και δεν διστάζει να ισοπεδώσει ανθρώπους για να κερδίσει όσα επιθυμεί…  Αυτή η προσωπικότητα δεν έχει καμία σχέση με το ψυχισμό του Νίκου Ψαρρά.
Στις τελευταίες  δημοτικές εκλογές ο γοητευτικός ηθοποιός  προσπάθησε να μπει στο χώρο της πολιτικής και να περάσει κάποιες διαφορετικές ιδέες, να βοηθήσει τους νέους αλλά και τους «δικούς του» ανθρώπους, τους ηθοποιούς. Ωστόσο

η εμπειρία του… ήταν απογοητευτική και αποθαρρυντική στο βαθμό που έχασε την ελπίδα του ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό « ΕΓΩ» εξήγησε στη συνάδελφο Βάλια Τζε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί με την πολιτική. « Αυτή η περιπέτεια που πέρασα μου άφησε μόνο θλίψη. Είδα ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική, αλλά η πλειοψηφία είναι εντελώς ακατάλληλη για κάτι τέτοιο. Η χώρα μας θέλει αναγέννηση, θέλει καινούριο κόσμο. Μπήκα στην πολιτική με πολλά όνειρα, με σκέψεις για θέματα πολιτισμού και πιστεύω ότι τα περισσότερα θα έμεναν μόνο όνειρα. Δεν είναι δυνατόν τα Σκόπια να έχουν νέους και εμείς να έχουμε δεινόσαυρους. Δεν είναι δυνατόν την Ελλάδα να την έχουν κυβερνήσει τρεις οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια. Μα δεν μπορεί ο γιός ή ο ανιψιός ενός μεγάλου ηγέτη ντε και καλά να είναι και αυτός μεγάλος.  Δυστυχώς έτσι, δεν θα μπορέσουμε να πείσουμε τους νέους να ασχοληθούν με αυτό ή δεν ξέρω, αν θα τους αφήσουν να ασχοληθούν. Ούτως ή άλλως είμαστε ένα πιόνι στη σκακιέρα που λέγεται Ευρώπη. Μας κάνουν ό,τι θέλουν πια.»

Keywords
Τυχαία Θέματα