Τι λέει η Τάμτα για το τραγούδι της που αποσύρθηκε

13:00 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Μέσω του αγαπημένου της τρόπου επικοινωνίας,  που δεν είναι άλλος από το twitter,  η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αποσύρει από την κυκλοφορία, το νέο της τραγούδι με τίτλο, « Άκου την καρδιά».
Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν δημιουργοί, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ένα μέρος του τραγουδιού είναι «κλεμμένο» και πρέπει ή να αντικατασταθεί ή  η εταιρεία της τραγουδίστριας να τους πληρώσει δικαιώματα.
Η  Τάμτα έγραψε στο twitter,  ποια είναι η τελική απόφαση

της ίδιας και της εταιρείας της. « Αυτές τις μέρες πήρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις σχετικά με το καινούριο μου κομμάτι.  Περίμενα την επίσημη απόφαση της εταιρείας μου για να σας απαντήσω και τώρα είμαστε έτοιμοι. Συμπτωματικά,  δημιουργήθηκε ένα θέμα με την πνευματική ιδιοκτησία σε ένα μικρό κομμάτι των στίχων. Οφείλουμε να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τους δημιουργούς. Είχαμε την επιλογή να αποσύρουμε τελείως το κομμάτι ή να αλλάξουμε το στίχο. Επειδή όμως πιστεύουμε πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι, η ομάδα μου κι εγώ, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τους στίχους, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πνευματική ιδιοκτησία. Ελπίζω το τραγούδι «Νιώσε την καρδιά» να το αγαπήσετε κι εσείς όπως προλάβαμε ήδη και το αγαπήσαμε κι εμείς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα