Απόψε παρουσιάζει το βιβλίο του ο Γρηγόρης

11:40 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Αντιμέτωπος με τους φόβους του, έρχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια.Η παρουσίαση του βιβλίου του,  με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι Φόβοι»,  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, θα γίνει σήμερα στις 20.00 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Semiramis», στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Από τις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν και οι φόβοι επώνυμων φίλων του. Ανάμεσά τους, οι Γιάννης Σερβετάς, Πέτρος Φιλιππίδης, Αγγελική Νικολούλη, Γιάννης Πάριος, Σεμίνα Διγενή και Μελίνα Ασλανίδου. Μέσα από τις σελίδες του ξεπηδάνε όλοι οι φόβοι που είχε από παιδί και αποφάσισε

να τους μοιραστεί με τους αναγνώστες. Μάλιστα το παρθενικό του συγγραφικό ταξίδι, θα το μοιραστεί με φίλους του ανήμερα  της ονομαστικής του εορτής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,  βρίσκεται σε έναν συνεχή πόλεμο με τους φόβους του, έναν πόλεμο που δεν έχει τέλος. «Ο φόβος μου με ξέρει πολύ καλά, γνωρίζει κάθε γωνιά του σώματός μου, τα μάτια μου είναι τα μάτια του και στο μυαλό μου μέσα νιώθω ότι από μια μικρή κατασκήνωση που είχε δημιουργήσει όταν ήμουν παιδί, τώρα πια κατασκεύασε μια ολόκληρη πολιτεία γεμάτη κρυψώνες, μια πολιτεία όπου κανένας δεν θα ήθελε, ούτε θα μπορούσε να ζει εκεί… παρά μόνο εκείνος» γράφει ο παρουσιαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα