Τα νέα του Πούρου

15:11 25/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Από το  Στάθη Πουρουτίδη:
Φίλοι και φίλες μου, εδώ είμαι ανανεωμένος όπως και το enter TV.gr.  Πάμε λοιπόν να δούμε αυτούς τους διάσημους  και  πως μας ταλαιπώρησαν πάλι. Πόσα  άκουσα και πόσα  είδα δεν φαντάζεστε, βαρέα ανθυγιεινά και γρήγορα, παρακαλώ.

Και λέω να ξεκινήσω με τον Γιάννη Λουκάκο, τον κριτή του Master Chef Junior, που τον άκουσα να λέει ότι έχει παράπονο, που δεν έχει βρεθεί ακόμη γυναίκα να του κάνει το τραπέζι.

Είναι μεγάλο πρόβλημα κι αυτό. Ενώ συνέχισε

με κριτική στον Άκη Πετρετζίκη, γιατί ναι μεν είναι καλός  στο πρωινό του Mega, αλλά να μην παραμείνει μόνο στην τηλεόραση, πρέπει να δώσει περισσότερο βάση στην μαγειρική. Το καρφί το έριξε, και τι καρφί νταβανόπροκα, ο μάγειρας στον μάγειρα. Συναδελφική αλληλεγγύη.

Και αφού έγραψα για τους μάγειρες, ας περάσω και στη  Σίσσυ Χρηστίδου που ξεκίνησε διατροφή και είπε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές. Πρωί πρωί μας ενημέρωσε , βέβαια με την βοήθεια του συμπαρουσιαστή της, Χρήστου Φερεντίνου, που την «έδωσε» στον αέρα καθώς έτρωγε κάτι καρότα. Όλα στον βωμό της τηλεθέασης!

Ας ασχοληθώ και με την Έλενα Παπαρίζου, που ευτυχώς τέλειωσε το σόου και επιτέλους δεν ακούμε το γέλιο της. Το κορίτσι-μπούστο όπως το λέω,  έκανε εμφάνιση σε ραδιοφωνικό σταθμό με σωματοφύλακες. Ναι, δρακόντεια μέτρα για τη σταρ! Άντρες ασφάλειας είχαν περικυκλώσει την τραγουδίστρια και έσπρωχναν τις κάμερες για να μην την προσεγγίσουν. Δεν μπορούσα να καταλάβω τον= λόγο για όλο αυτό, ειλικρινά, αφού καθόμουν και αναρωτιόμουν μήπως δεν έβλεπα καλά. Ζούμε τον παραλογισμό σε όλο το μεγαλείο του. Ας χαλαρώσουμε λίγο…


.

Η Ιωάννα Πηλιχού, είναι η νικήτρια του Dancing on ice, ως γνωστόν.  Αυτό λοιπόν το κορίτσι δήλωσε πως ο αγαπημένος της,  τη φωνάζει Μπάμπη. Ναι ναι, και πως ο καλός της και μαγειρεύει και της σερβίρει. Εκείνη καταλαβαίνετε, απλώς διακοσμεί τον χώρο. Εγώ όμως σκέφτομαι την καλή μου Πηνελόπη Αναστασόπουλου, που πραγματικά θα είναι  χάλια. Και μην ακούτε κολλητές και δεν με ένοιαζε και τέτοια. Είναι σας λέω, με μαύρη πλερέζα. Επίσης στο επιτυχημένο σόου άκουσα και τον Βασίλειο Κωστέτσο, να αποκαλεί τον Πέτρο Κωστόπουλο, μπήχτη. Ήταν ένα ερώτημα που πραγματικά ταλάνιζε τη χώρα και πάλι καλά που ο μόδιστρος το ξεκαθάρισε. Πείτε μου, γιατί νομίζουν ότι απασχολούν τέτοια θέματα, τον κόσμο  γιατί δεν το καταλαβαίνω.

Περνάω και στη Νικολέτα Ράλλη,  η όποια μίλησε για την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη, στη μεσημεριανή ζώνη: «Δεν αγχώθηκα καθόλου», απαντά η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Ήμουν τόσο χαρούμενη με την καινούργια μας εκπομπή, που το μόνο που μας ενδιέφερε και μας απασχολούσε ήταν το στήσιμο της. Η εκπομπή μας από την πρεμιέρα της μέχρι και σήμερα εξελίσσεται διαρκώς, οπότε προσπαθούμε και εν μέρει το καταφέρνουμε, να την προσαρμόζουμε στα «θέλω» και τις «απαιτήσεις» τού κοινού μας», είπε. Και έρχομαι να γράψω, πως  αυτό ήταν το λάθος σου. Όταν αντίπαλος είναι η Ελένη, δεν κάθεσαι ήρεμη και χαλαρή, α τι ωραία και χα χαχα. Όσο για την εκπομπή, έ

Keywords
Τυχαία Θέματα