Τα Muppets έρχονται στη μεγάλη οθόνη

09:25 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Υπάρχει μια συγκεκριμένη απόχρωση του πράσινου τόσο αναγνωρίσιμη και αγαπημένη που ανταγωνίζεται ακόμα και τον Έλβις. Ανήκει στο πιο διάσημο αμφίβιο του πλανήτη που εκτός από τις δικές μας καρδιές έχει κατακτήσει και την καρδιά μιας μοιραίας γουρουνίτσας. Aλλά δεν είναι μόνο η εμφάνιση που παίζει ρόλο. Είναι και αυτός ο μοναδικός συνδυασμός καλοσύνης, εξυπνάδας και επιμονής που τον κάνει ακαταμάχητο. Αλήθεια, ποιος άλλος μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μας τόσο καθαρά; Ας τον ακούσουμε:

«Είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε,

να χορέψουμε, να σας κάνουμε να γελάσετε και ίσως έτσι καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο,  ιδίως αν σκεφτείς ότι προέρχεται από το στόμα ενός βατράχου. Όμως, τα Muppets με την τρέλα τους πάντα προσπαθούσαν να είναι πηγή έμπνευσης για ολόκληρο τον κόσμο και να δείξουν ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ούτε το πόσο παράξενο μπορεί να σε θεωρούν οι γύρω σου, αφού πάντα θα υπάρχει ένα μέρος, όπου θα είσαι ευπρόσδεκτος και θα βρεις κάποιους που σε νοιάζονται. Και όταν ανακαλύψεις αυτό το μέρος, τότε μπορεί να συμβούν τα πιο υπέροχα πράγματα!»

– Κέρμιτ ο βάτραχος

Ο Κέρμιτ ξέρει πολλά. Μα πιο καλά από όλα ξέρει την αξία που έχουν οι φίλοι στη ζωή του. Αυτό έρχεται να μας θυμίσει η ολοκαίνουρια ταινία του πιο ανατρεπτικού θιάσου στην ιστορία του θεάματος. Τα «Muppets», το ένα πιο θεότρελο από το άλλο, ξαναβρίσκονται στη σκηνή, παρασέρνουν στο πέρασμα τους διάσημους guest stars και μοιράζονται μαζί μας  αξέχαστες στιγμές γέλιου, απίθανη μουσική και το μοναδικό αμείωτο κέφι τους.

It’s time to play the music, it’s time to light the lights… again!

 Οι φημισμένοι ήρωες του Τζιμ Χένσον βάζουν τα καλύτερα τους και ετοιμάζονται να προσφέρουν για μια ακόμη φορά – δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή τους στη μεγάλη οθόνη («The Muppets from Space», 1999) άφθονο κέφι στους πιστούς τους fans.

Το «The Muppets» έσπασε τα ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box-office, ενώ ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, που την ανακηρύξαν ως μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες της χρονιάς.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζέιμς Μπόμπιν, ο οποίος, μαζί με τον –υπεύθυνο για τη μουσική της επιμέλεια– Μπρετ ΜακΚένζι, αποτελούν τα μυαλά πίσω από την ξεκαρδιστική, πολυβραβευμένη βρετανική κωμική σειρά του HBO «Flight of the Conchords». Ουσιαστικοί εμπνευστές, όμως, της συγκεκριμένης αναβίωσης του θρυλικού Muppet Show δεν είναι άλλοι από τον Τζέισον Σίγκελ («Όταν με Παράτησε η Σάρα», «Άτακτη Καθηγήτρια») και τον Νίκολας Στόλερ («Σηκωτός για τη Συναυλία», «Όταν με Παράτησε η Σάρα»), οι οποίοι συνυπογράφουν το σενάριο της ταινίας. Τηρώντας την πολύχρονη παράδοση του show, στο «The Muppets» εμφανίζονται και διάφοροι guest stars από τους χώρους της μουσικής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε διάφορους ρόλους-έκπληξη!

2 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους!

Keywords
Τυχαία Θέματα