Πάρις- Μαρτίνα: Έξοδος στη Βουλιαγμένη

08:25 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Τους τελευταίους μήνες ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Μαρτίνα Ιβάνσον είναι αχώριστοι και περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του, «ο Πάρις είναι για πρώτη φορά τόσο δεμένος συναισθηματικά με μια κοπέλα».
Την περασμένη Κυριακή, ο γιός της Μαριάννας Λάτση και η αγαπημένη του, έκαναν βόλτα στα νότια προάστια. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασαν στο Aqua Marina στη Βουλιαγμένη, κάθισαν σε ένα από τα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού και ήπιαν τον πρωινό καφέ τους, απολαμβάνοντας τον

ήλιο και τη θάλασσα. Στη συντροφιά τους βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι τους. Ο Πάρις ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με τη σύντροφό του ενώ δεν σταμάτησαν να συνομιλούν και να ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά και βλέμματα. Λίγες ώρες αργότερα αποχώρησαν και συνέχισαν την κυριακάτικη έξοδο, στο ιταλικό εστιατόριο Mezzaluna.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός επιχειρηματίας βρήκε στο πρόσωπο της μελαχρινής Σουηδέζας, όλα όσα ψυχικά είχε ανάγκη. Τρυφερότητα, στήριξη και κυρίως ηρεμία, καθώς οι προηγούμενες σχέσεις του χαρακτηρίζονταν από εντάσεις και συνεχείς διαμάχες. Επίσης, η Μαρτίνα έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση όλης της οικογένειας, με τη συμπεριφορά της. Όταν ο Πάρις ταξιδεύει στο Λος Άντζελες, επισκέπτεται τη Μαριάννα Λάτση αλλά και το Γρηγόρη Κασιδοκώστα, ο οποίος ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του και σιγά σιγά επανέρχεται στις δραστηριότητές του.
Η Μαρτίνα βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία δυόμισι χρόνια και η αγάπη της για το χορό την οδήγησε στο Villa Mercedes, όπου δούλευε ως χορεύτρια αρκετούς μήνες. Ο χορός είναι το μεγάλο της πάθος ,γι ‘αυτό και η περιγραφή που έχει κάνει για τον εαυτό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter είναι:   «Συνέχισε να χορεύεις μέχρι ο κόσμος να τελειώσει…».
Άνθρωπος που βρισκόταν στην ίδια ομάδα χορού την εποχή που εργαζόταν στο club, την περιγράφει σαν ένα ζωντανό πλάσμα γεμάτο χιούμορ και θετική ενέργεια. Λίγους μήνες αργότερα, η Μαρτίνα έπιασε δουλειά στην υποδοχή γνωστού εστιατορίου στη Βουλιαγμένη.
Μια πρόσκληση του Πάρι Κασιδόκωστα για δείπνο, γίνεται αφορμή να γνωριστούν. Αυτό ήταν και το γεγονός που την έκανε να αποφασίσει να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα.
Πηγή : Real

Keywords
Αναζητήσεις
martina ivansson twitter, martina ivansson
Τυχαία Θέματα