Ποιος άσσος του ποδοσφαίρου «σκόραρε» στο Rex;

10:10 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Ανανεωμένος και πολύ χαρούμενος μετά το αίσιο τέλος του τραυματισμού του, ο Σωτήρης Νίνης βγήκε για να ξεσκάσει στη νυχτερινή Αθήνα, παρακολουθώντας με την παρέα του το πρόγραμμα της Άννας Βίσση.
Η παρουσία του έγινε αισθητή και πολλοί θαμώνες και φίλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού τον προσέγγισαν για  να του ευχηθούν καλά ανάρρωση μετά τον τραυματισμό του.  Μεταξύ αυτών ήταν  και πολλά κορίτσια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο 22χρονος

άσσος, έχει μεγάλο fun club.
O νεαρός ποδοσφαιριστής, δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στις γυναίκες . Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις έχει απασχολήσει αρκετές φορές  τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή. Η πρώτη φορά,  ήταν η περίοδος που είχε σχέση με το μοντέλο Μαριάννα Λουμπράνου. Ακολούθησε η σχέση του με την Άρτεμη Αστεριάδη ενώ όπως λένε οι φήμες,  έβαλε γκολ και στην καρδιά της τραγουδίστριας Χριστίνας Παπαδάκη.
Όσο για το αν θα πάρει μεταγραφή για την ομάδα της Πάρμα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της , δηλώνει ότι προς το παρόν, δεν θέλει να φύγει από την  Ελλάδα γιατί λατρεύει τον τρόπο ζωής εδώ.
Πηγή : Real

Keywords
Αναζητήσεις
μαριαννα λουμπρανου
Τυχαία Θέματα