Νίνο: Ευχαριστώ τον Θεό που ζω

09:05 4/2/2012 - Πηγή: EnterTV

 Ο Νίνο μίλησε στο περιοδικό Downtown για το τραγούδι, τους φόβους και τα όνειρά του.

«Μπαίνω στο Fame Story… Ρε, δεν πάτε να πνιγείτε. Δεν πάω για γυμναστική, δεν θέλω να πάω ποτέ…Έφυγα στις πέντε εβδομάδες και είχα πάει σε ένα μάθημα. Δεν με ένοιαζε να κάνω ερωτική εξομολόγηση στον πυροσβεστήρα, όπως μας έβαζαν για να μάθω υποκριτική…»

«Μικρός κινδύνευα συνέχεια. Όλη μέρα. Δεν φοβόμουν καθόλου, κανέναν και τίποτα. Τριάντα άτομα έρχονταν πάνω μου, ε και; Δεν με ένοιαζε. Τώρα; Φοβάμαι και τη σκιά μου. Έχω πρόβλημα.

Ναι, έχω καθημερινές φοβίες: Σιχαίνομαι το αεροπλάνο και μπορεί να σταματήσει η καρδιά μου με το σεισμό. Και 3 ρίχτερ να κάνει. Ο σεισμός είναι κάτι ανεξέλεγκτο. Όπως και να πέσει αεροπλάνο.»

«Ευχαριστώ τον Θεό που ζω, που είναι καλά η οικογένειά μου και που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να υπηρετώ τον κόσμο της μουσικής. Τώρα μπορεί να μας διαβάσουν διάφοροι που κάνουν σχόλια και να πουν «υπηρετεί τη μουσική, είσαι ταγμένος λες στη μουσική…κι έχει πει αυτές τις μαλακίες;» Για κάποιους τα τραγούδια μου είναι τραγικά. ΟΚ. Αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδιστής. Είμαι εραστής της τέχνης. Δεν μετέτρεψα το χόμπι μου σε επάγγελμα. Απλά με πληρώνουν για την αγάπη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα