Mαρία Τσουρή: Σε έξι μήνες θα γίνω μαμά!

08:25 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η 25χρονη πολίστρια που είδαμε πέρυσι να χορεύει στο «Dancing with the stars»,  αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ»,  περιέγραψε τα συναισθήματα που βιώνει ενώ περιμένει το πρώτο της παιδί,  με τον μπασκεμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
« Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι θα γίνεις μητέρα ;»

«Επειδή ήταν κάτι που δεν το περίμενα, τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα. Αρχικά, ένιωσα μεγάλη έκπληξη, γιατί συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου θα αλλάξει. Αν, για παράδειγμα, υπήρχε στην καθημερινότητά μου μέχρι τώρα το πόλο και η γυμναστική, τώρα θα έπρεπε

να σταματήσω να κάνω οποιαδήποτε άσκηση, αφού το μόνο που μου επιτρέπεται προς το παρόν είναι το περπάτημα. Αμέσως μετά, την πρώτη έκπληξη διαδέχτηκε η αγωνία, μέχρι να με διαβεβαιώσει ο γιατρός ότι όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη.»
« Πόσο σε αγχώνει ότι πολύ σύντομα θα δεις το σώμα σου να αλλάζει ;»

«Παρόλο που σταμάτησα να κάνω προπόνηση κάθε μέρα και τρώω πολύ περισσότερο από  ό,τι έτρωγα πριν, το σώμα μου δεν έχει αλλάξει. Την τελευταία φορά που πήγα στο γιατρό και ζυγίστηκα, διαπίστωσα ότι είχα πάρει μόλις δύο κιλά. Σίγουρα, αν ακολουθήσω το ίδιο πρόγραμμα διατροφής μετά την εγκυμοσύνη, ο μεταβολισμός μου θα αλλάξει, αλλά προς το παρόν, δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα και κάποια παραπάνω κιλά να έχω, ξέρω τι πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής πρέπει να ακολουθήσω για να επανέλθω. Προς το παρόν, τρώω τα πάντα, εκτός από το κρέας που μου μυρίζει !»
« Η εγκυμοσύνη έχει επηρεάσει τις ορμόνες και τη συμπεριφορά σου ;»

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης γίνεται κυριολεκτικά πόλεμος στο σώμα μιας γυναίκας και ειδικά τον πρώτο καιρό, μέχρι να συνειδητοποιήσει το κορμί τι συμβαίνει οι αλλαγές είναι σοκαριστικές. Ακούω ότι πολλές γυναίκες έχουν έντονα ξεσπάσματα ή περισσότερα νεύρα από ό,τι είχαν πιο πριν. Εγώ αντιθέτως περνάω την πιο γαλήνια φάση της ζωής μου. Είμαι πολύ ήρεμη και ίσως έχω γίνει περισσότερο ευαίσθητη.»
« Αισθάνεσαι αντιερωτική πλέον;»

« Ίσα ίσα που κοιτάζω κάθε μέρα την κοιλιά μου και περιμένω πως και πώς να αρχίσει να φουσκώνει! Είναι μια διαδικασία που κρατάει μόλις μερικούς μήνες και είναι κάτι τόσο ξεχωριστό που δεν συμβαίνει συνέχεια στη ζωή σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα