Weekend 4 Movies στο MEGA για τον Φεβρουάριο

Και τον Φεβρουάριο ετοιμαστείτε για Weekend 4 Movies! Σαββατοκύριακα γεμάτα Mega Cinema με περιπέτεια, δράση, κωμωδία και πολλούς γνωστούς πρωταγωνιστές.

Σαββατοκύριακο 4 - 5 Φεβρουαρίου

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ

Κωμική περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής του 2004

Σκηνοθεσία: Γκόρντον Τσαν

Παίζουν:

Τζάκι Τσαν, Λι 'Εβανς, Τζούλιαν Σαντς, Κλερ Φορλάνι

Ο Έντι, αστυνομικός του Χονγκ-Κονγκ, σκοτώνεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ενώ ερευνά μια υπόθεση λαθρεμπορίου ναρκωτικών. Χάρη, όμως, σ' ένα μαγικό μενταγιόν, θα επανέλθει στη ζωή ως «Highbinder», αθάνατο ον με υπερφυσικές δυνάμεις και ικανότητες, για να φέρει σε πέρας την αποστολή του...

(Σάββατο 4/2/2011, 14:50)

ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

AKEELAH AND THE BEE

Κοινωνική ταινία Αμερικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Νταγκ 'Ατσισον

Παίζουν: Λόρενς Φίσμπερν, 'Αντζελα Μπάσετ, Κέκε Πάλμερ

Ορφανή από πατέρα και με τη μητέρα της να αδιαφορεί για την πρόοδό της, η 11χρονη Ακίλα προσπαθεί να περνά απαρατήρητη. Η αγάπη της για τις λέξεις τραβά την προσοχή της δασκάλας της, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η μικρή είναι σπάνιο ταλέντο και αποφασίζει να την προωθήσει σε διοργανώσεις διαγωνισμών ορθογραφίας. Αντιμέτωπη με σκληρή εξάσκηση και πολλές δυσκολίες, η μικρή Ακίλα, θα καταφέρει να ενώσει τη γειτονιά της στον αγώνα της για να νικήσει στον Εθνικό διαγωνισμό!

(Σάββατο 4/2/2011, 22:15)

Σαββατοκύριακο 11 – 12 Φεβρουαρίου

ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...

Κωμωδία Αμερικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Κίναν 'Αιβορι Γουέιανς.

Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Κέρι Γουάσινγκτον, Τζον Γουίδερσπουν

Όταν η ληστεία του περίφημου διαμαντιού της βασίλισσας πάει στραβά, ο νάνος κλέφτης κοσμημάτων Κάλβιν Σιμς και ο χαζοβιόλης συνεργάτης του Πέρσι, αναγκάζονται να κρύψουν το πετράδι μέσα στην τσάντα της Βανέσα Έντουαρντς που βρισκόταν εκεί. Και όταν ο μικρόσωμος Κάλβιν ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της Βανέσα θέλει απεγνωσμένα ένα μωρό, αποφασίζει να βάλει πάνες και να κάνει ο ίδιος το εγκαταλελειμμένο μωρό στα σκαλοπάτια του σπιτιού τους! Ακολουθούν τρελές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες, με τον Κάλβιν ως το μωρό της οικογένειας να προσπαθεί την ίδια ώρα να πάρει πίσω το διαμάντι, πριν το ζευγάρι ανακαλύψει το κόλπο... (Σάββατο 11/2/2011, 14:50)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ

Αισθηματική κομεντί Αμερικανικής παραγωγής του 1997

Σκηνοθεσία: 'Αντι Τέναντ

Παίζουν: Μάθιου Πέρι, Σάλμα Χάγιεκ, Κάρλος Γκομέζ

Ο 'Αλεξ Γουίτμαν είναι άθεος και ορθολογιστής, λατρεύει τη Νέα Υόρκη, ενώ βλέπει τους γονείς του ελάχιστα. Η 'Ιζαμπελ Φουέντες, είναι μια πιστή καθολική που πιστεύει στη δύναμη του πεπρωμένου και δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την οικογένειά της. Κανείς, ωστόσο, από τους δυο τους δεν φαντάστηκε που θα τους οδηγήσει μια νύχτα τρελού πάθους. Όταν ξανασυναντιούνται τρεις μήνες αργότερα, εκείνη είναι έγκυος και το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Και... σ' αυτό ακριβώς το σημεί

Keywords
Τυχαία Θέματα