Bon viveur, o νέος άσσος του Ολυμπιακού!

20:20 5/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Ο τρόπος ζωής και οι συνήθειες του Τούρκου διεθνή ποδοσφαιριστή, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς,  που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έχουν αρχίσει ήδη να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Ο Κόλιν, προσέχει ιδιαίτερα το στιλ του και επιχειρεί συχνά αλλαγές στην εμφάνισή του. Οι πιο χαρακτηριστικές, είναι αυτές που κάνει στα μαλλιά του, τα οποία έχει βάψει μέχρι και πλατινέ. Είναι μια συνήθεια που έχει από τότε που ζούσε στην Αγγλία. Γι’ αυτό και σε συνέντευξή του, είχε πει ότι του

λείπουν οι παιδικοί του φίλοι και οι  κομμωτές, που είχε στη γενέτειρά του. Το σώμα του είναι γεμάτο  τατουάζ,  που αποτελούν σύμβολα για τον ίδιο και τη ζωή του. Στο αριστερό του χέρι,  δεσπόζει το tattoo προσωπογραφία του Bob Marley, τον οποίο ξεχωρίζει για όσα πρεσβεύει.   Η αγάπη του στην καλή ζωή και στην πολυτέλεια, εκδηλώνεται στο ότι ξοδεύει για να αγοράσει ακριβά ρούχα, συχνάζει σε ακριβά εστιατόρια και οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα. Ένα από αυτά, το  τράκαρε πηγαίνοντας σε προπόνηση πριν από αρκετό καιρό και έζησε από θαύμα. Έχει επίσης  αδυναμία στα παπούτσια. Τα κόκκινα και τα λευκά, ξεχωρίζουν ανάμεσα στις επιλογές του. Στις ομάδες στις οποίες κατά καιρούς παίζει, ξεχωρίζει όχι μόνο για τις επιδόσεις του στο γήπεδο αλλά και για την ενέργεια που έχει στις εξόδους με τους συμπαίκτες του.  Τα gadgets φυσικά και τον ενδιαφέρουν και οι Τούρκοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι αγοράζει τα Blackberries, δύο- δύο.
Όσο για τη γυναίκα που έχει επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του, πρόκειται για τη Βραζιλιάνα ,Μαριάννα Μπιγκάο, με την οποία απέκτησε το γιό του, Αντόνιο. Είχε προηγηθεί μια μεγάλη σχέση με το ιρακινής καταγωγής μοντέλο,  Βιάν Ραούφ και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του χωρισμού τους.
Πάντως πέρα από τη διασκέδαση, θέλει να είναι σωστός επαγγελματίας και να αποδίδει στο γήπεδο. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και πριν τους αγώνες ακούει μουσική για να διώξει το άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα