Ρίτσα Μπιζόγλη: H επιτυχία είναι θέμα στρατηγικής

18:15 5/2/2012 - Πηγή: EnterTV

« Πολύ σκληρή για να πεθαίνει 3!  Έχω επαγγελματικό sequel».  Έτσι χαρακτήρισε αστειευόμενη  η Ρίτσα Μπιζόγλη τον εαυτό της, καθώς στην επαγγελματική της πορεία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, απρόοπτες αλλαγές  και μετακινήσεις.  Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα στο δελτίο του ANT1 μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, τις ειδήσεις και τον ανταγωνισμό.
« Πήγατε στον ANT1 σε μια περίοδο που οι ειδήσεις

σημειώνουν σημαντική άνοδο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τι διαφορετικό πιστεύετε ότι προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ;»
« Δεν είναι θέμα χρόνου η επιτυχία. Είναι θέμα γραμμής. Στρατηγικής. Στο χρόνο δοκιμάζεται μόνο η αντοχή της επιτυχίας. Η διάρκεια της. Μαγικά φίλτρα πρωτιάς, σαν εκείνο του Πανοραμίξ στον Αστερίξ, που αποκτάς υπερφυσικές δυνάμεις και εξοντώνεις… τους Ρωμαίους, δεν υπάρχουν. Στα νέα  του ΑΝΤ1 , εκτός από τη είδηση που αποτελεί την πυξίδα, σημασία έχει  η ανάγνωσή της. Ο χάρτης που κάθε είδηση έχει πάνω της. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν. Τι σημαίνει για τη ζωή μας. Ποιες προοπτικές υπάρχουν. Ποιες προεκτάσεις. Και βεβαίως, αυτό περιλαμβάνει όλο το φάσμα των γεγονότων, όχι μόνο τις πολιτικές εξελίξεις. Η ενημέρωση είναι πραγματικά σφαιρική, εντός και εκτός συνόρων.»
« Εργάζεστε σε ένα χώρο εξόχως ανταγωνιστικό. Έχετε δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ;»
« Αυτή η δουλειά όπως και οι περισσότερες, έχει τα πάνω και τα κάτω. Όταν είσαι στα… πάνω, έχεις και χτυπήματα και πόλεμο. Όταν είσαι στα κάτω, ισχύει το γνωστό « στα χρόνια της υπομονής δεν μας θυμήθηκε κανείς». Προσπαθώ να μην αφήνω να με διαβρώνουν εξωγενείς παράγοντες ! Φοράω τα « κόκκινα γυαλιά» του Σταμάτη Κραουνάκη.»
Πηγή : Real

Keywords
Τυχαία Θέματα