Ιστορικό υψηλό πωλήσεων smartphones για την LG

Οι πωλήσεις της LG Mobile Communications Company (Κινητή Τηλεφωνία) έφτασαν το τρίτο τρίμηνο στο ιστορικό υψηλό των 16.8 εκατομμυρίων μονάδων, σημειώνοντας αύξηση 39 τοις εκατό σε ετήσια βάση και 16 τοις εκατό σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη περίοδο. Οι πωλήσεις ύψους 4,25 τρις KRW (USD 4,14 δις) και τα λειτουργικά κέρδη ύψους 167,4 δις KRW (USD 163,16 εκατ.) αποτελούν ιστορικό υψηλό για την εταιρεία,

το υψηλότερο από το τρίτο τρίμηνο του 2009.

Αξιοποιώντας τη δυναμική της, αλλά και την καταγραφή κερδών για δύο διαδοχικά τρίμηνα, η LG αναμένει να ενισχύσει το μερίδιο της στην αγορά των smartphone με τα μοντέλα G Series και L SeriesIII , παρά το ενισχυμένο περιβάλλον ανταγωνισμού το οποίο διαμορφώνεται στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών.

Οι μη ελεγμένες λογιστικές καταστάσεις της LG Electronics για την τριμηνιαία περίοδο έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2014 έχουν συνταχθεί με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα (IFRS). Τα ποσά σε κορεατικό γουόν (KRW) μετατρέπονται σε δολάρια ΗΠΑ με βάση τη μέση τιμή των 90 ημερών για κάθε τρίμηνο: 1.026 KRW ανά USD (2014/3Q).

Keywords
Τυχαία Θέματα