Δοκιμάσαμε τα νέα HUAWEI Watch GT 3 και κάναμε… upgrade στο στιλ μας!

Αθλητικό ή δερμάτινο λουράκι; Πολυτελές, στιβαρό μπρασελέ για τον άνδρα ή ένα πραγματικό κομψοτέχνημα με μαγνητικό κούμπωμα για τη γυναίκα; Η HUAWEI έχει ένα Watch GT 3 για τον καθέναν!

Πανέμορφα τα δερμάτινα λουράκια που έχουν παρελάσει από τα έξυπνα ρολόγια της Huawei μέχρι σήμερα, μα η πολυτέλεια και το στιβαρό στιλ που χαρίζει ένα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αξεπέραστη. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήξαμε μόλις

στα χέρια μας έφτασε (και… εγκαταστάθηκε για τα καλά!) η ολοκαίνουρια Elite έκδοση του HUAWEI Watch GT 3. Το ίδιο ισχύει και για την πολυτελέστατη και σαφώς πιο… θηλυκή Elegant Gold εκδοχή, ενώ για τους πιο σπορ τύπους, υπάρχουν εναλλακτικά οι Active και Elegant White εκδόσεις. Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, ανδρικό (46 mm) και γυναικείο (42 mm), το HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση, καθώς το λουράκι αλλάζει εξαιρετικά εύκολα. Στη συλλογή σας επομένως μπορείτε να έχετε αρκετά διαφορετικά λουράκια (από ανοξείδωτο ατσάλι, λάστιχο ή δέρμα σε ποικιλία χρωμάτων) ώστε σε συνδυασμό με κάποια από τις άνω των 10.000 διαθέσιμων προσόψεων να προσδίδετε κάθε φορά το επιθυμητό look στη συσκευή που δύσκολα θα εγκαταλείψει τον καρπό σας. Όσες και αν είναι οι διαθέσιμες επιλογές, βέβαια, το λουράκι Milanese αναπόφευκτα θα είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει στην καρδιά κάθε γυναίκας, μιας και μιλάμε για ένα  μπρασελέ-κομψοτέχνημα με εύχρηστο μαγνητικό κούμπωμα, αποκλειστικά σχεδιασμένο για την έκδοση των 42mm.

Εκτός από το στιλ, φροντίζει και για τη σιλουέτα σας!

Το HUAWEI Watch GT 3 δεν είναι απλά ένα σύμβολο καλαισθησίας και ένα αξεσουάρ μόδας. Βοηθά τον κάτοχό του να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και να διατηρεί πλήρη εικόνα των ζωτικών του λειτουργιών. Προσφέρει αδιάκοπη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αναπνοής, SpO2 και επιπέδων στρες, ενώ μπορεί να καταγράφει τη θερμοκρασία του δέρματος και να παρακολουθεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο. Το καινοτόμο σύστημα TruSeen στην 5.0+ έκδοσή του παρέχει αισθητά πιο ακριβείς μετρήσεις και μάλιστα με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Ακόμα και όσο κοιμάστε, το ακούραστο HUAWEI Watch GT 3 δουλεύει για εσάς! Χάρη στην τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0 «χαρτογραφεί» αναλυτικά τον ύπνο σας και προτείνει tips για τη βελτίωση της ποιότητάς του. Η ανανεωμένη εφαρμογή Huawei Health αναλαμβάνει το ρόλο του κέντρου ελέγχου κάθε ζωτικής σας λειτουργίας, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε και τις δικές σας υπενθυμίσεις, από τη λήψη φαρμάκων μέχρι τα διαλείμματα για ξεκούραση και από το να πιείτε ένα ποτήρι νερό βάσει του ημερήσιου στόχου που έχετε θέσει μέχρι να σηκωθείτε από την καρέκλα σας και να αθληθείτε!

Μιλώντας για άθληση, το HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πραγματικό προπονητή… του χεριού σας, μιας και προσφέρει 100+ λειτουργίες σπορ, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, ενώ παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης ανάλογα τη φυσική σας κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης που διατηρείτε. Μπορείτε, μάλιστα, να αναθέσετε στο ρολόι σας το καθήκον να σας ενημερώνει φωνητικά σε πραγματικό χρόνο για την πορεία επίτευξης των στόχων που έχετε θέσει για το τρέξιμό σας! Μέσα από το HUAWEI Health App κάθε εβδομάδα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικές αναφορές για τις επιδόσεις σας, από το Running Ability Index (RAI) μέχρι το VO2 max.

«Καλοκουρδισμένες» επιδόσεις σε όλους τους τομείς


Η ανάλυση των 466×466 pixels της οθόνης (κοινή και για τις δυο εναλλακτικές διαστάσεις) χαρίζει μια ευκρινέστατη εμπειρία θέασης του πλούσιου σε πληροφορία περιεχομένου που φιλοξενεί. Είναι αυτονόητο πως εκεί μπορείτε να βλέπετε όλα τα notifications του κινητού σας. Το ενσωματωμένο dual-band GPS υποστηρίζει και τα 5 εναλλακτικά συστήματα δορυφόρων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo και QZSS). Βρίσκει το στίγμα σας αξιοσημείωτα γρήγορα και με εντυπωσιακή ακρίβεια, προκειμένου να μπορείτε μετέπειτα να δείτε στο smartphone σας τη διαδρομή κάθε σας αθλητικής δραστηριότητας, ακόμα κι αν δεν το είχατε μαζί σας. Το πολυτάλαντο ρολόι μπορεί να προβλέψει ακόμα και τις απότομες αλλαγές του καιρού μέσω των απότομων αλλαγών στην ατμοσφαιρική πίεση και του βαρόμετρου που διαθέτει.

Φορτίστε το και… πάρτε τα βουνά

Η HUAWEI έχει ήδη γίνει διάσημη για την εντυπωσιακή αυτονομία όλων των wearable συσκευών που έχει κυκλοφορήσει και το GT 3 δεν αποτελεί ευτυχώς εξαίρεση. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 14 ημερών στην έκδοση των 46mm και 7 ημερών στο μοντέλο μικρότερης διαμέτρου. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στην σειρά Watch GT, υποστηρίζεται ταχεία ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank ασύρματης φόρτισης. Επιπρόσθετα, εφόσον το smartphone σας υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, το HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να φορτίσει απλά ακουμπώντας το στην πλάτη του… Έτοιμοι για διακοπές χωρίς το άγχος της πρίζας;

Μας άρεσεPremium design που προσαρμόζεται στο στιλ σαςΔιευρυμένες δυνατότητες εποπτείας άθλησης και φυσικής κατάστασηςΕντυπωσιακές αντοχές μπαταρίας για την έκδοση των 46mm Δεν μας άρεσεΘα θέλαμε να μπορούσαμε να πληρώσουμε ανέπαφα με το συγκεκριμένο ρολόιΔεν διαθέτει αυτόνομη WiFi και eSIM συνδεσιμότητα όπως το HUAWEI Watch 3 ProΤεχνικά Χαρακτηριστικά HUAWEI WATCH GT 3 Elite GPS: 5 Satellites SystemΔιάρκεια μπαταρίας: έως και 14 ημέρεςΟθόνη: AMOLED 46mm(45,9 x 45,9 x 11mm)Εποπτεία φυσικής κατάστασης: Αισθητήρας θερμοκρασίας δέρματος,  ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, TruSeen 5.0+ παρακολούθηση καρδιακών παλμώνExtras: Απάντηση με SMS, ασύρματη φόρτιση, κλήση BluetoothDesign: Λουράκι μπρασελέ και μπροστινή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, περιστρεφόμενη κορώναHUAWEI WATCH GT 3 Elegant GoldGPS: 5 Satellites SystemΔιάρκεια μπαταρίας: έως και 7 ημέρεςΟθόνη: AMOLED 42mm (42,3×42,3x10mm)Εποπτεία φυσικής κατάστασης: Αισθητήρας θερμοκρασίας δέρματος,  ολοήμερη παρακολούθηση SpO2, TruSeen 5.0+ παρακολούθηση καρδιακών παλμώνExtras: Απάντηση με SMS, ασύρματη φόρτιση, κλήση BluetoothDesign: Λουράκι Gold Milanese, μπροστινή κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, περιστρεφόμενη κορώνα

The post Δοκιμάσαμε τα νέα HUAWEI Watch GT 3 και κάναμε… upgrade στο στιλ μας! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα