HUAWEI MatePad 11: Ένα δώρο που θα αναβαθμίσει την ψηφιακή σας καθημερινότητα!

Κάθε εορταστική περίοδο όλοι βασανίζουν το μυαλό τους για χρήσιμα δώρα που δεν θα καταλήξουν να σκονίζονται σε κάποιο ντουλάπι. Το HUAWEI MatePad 11 αποτελεί το ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να έχει καθημερινά στο πλευρό του ένα κομψότατο εργαλείο ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας.

Στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr βρήκαμε το απόλυτο χριστουγεννιάτικό (και όχι μόνο) δώρο, το HUAWEI MatePad 11, το οποίο μάλιστα διατίθεται

με δώρο το Magnetic Keyboard. Όποιος επιλέξει να αδράξει την ευκαιρία και να βάλει στον… σάκο του Άγιου Βασίλη το συγκεκριμένο σετ μπορεί να χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα ή στον εαυτό του όχι μόνο την χαρά χρήσης μιας πανέμορφης συσκευής, αλλά έναν ακούραστο ψηφιακό «σύντροφο» σε κάθε στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Και προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε χρόνο για να σπεύσετε στο κατάστημα της επιλογής σας και να κάνετε δικό σας το HUAWEI MatePad 11, θα αρκεστούμε στο να σας παραθέσουμε μερικούς από τους σημαντικότερους λόγους για να το αγοράσετε… χθες!

Δώρο στα μάτια σας

Με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και 2.560×1.600 pixels ανάλυση, η 10,95 ιντσών οθόνη έχει την απαραίτητη φωτεινότητα για χρήση ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως, στην κορυφή ενός χιονισμένου βουνού! Το IPS panel εγγυάται άνετη θέαση υπό κάθε γωνία και συντροφιά με την DCI-P3 κάλυψη χρώματος καθιστούν το HUAWEI MatePad 11 σε αναντικατάστατο σύντροφο ψυχαγωγίας και εργασίας δίχως κόπωση ματιών, μιας και η Flicker Free οθόνη του tablet έρχεται με TÜV Rheinland πιστοποίηση για χαμηλές εκπομπές μπλε ακτινοβολίας.

Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας!

Ο ήχος που παράγει το MatePad 11  θα του χαρίσει άμεσα κεντρικό ρόλο στην ψυχαγωγία σας εντός και εκτός σπιτιού. Είτε αναπαράγουν μουσική, είτε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, τα τέσσερα ηχεία που έχουν ρυθμιστεί από την Harman Kardon πλημμυρίζουν κάθε χώρο με δυνατά μπάσα και κρυστάλλινες ψηλές συχνότητες. Παρά τις κομψές του διαστάσεις και το αμελητέο βάρος του, το tablet της HUAWEI κλέβει την παράσταση και με τις ηχητικές του επιδόσεις.

Αξεσουάρ που το κάνουν… laptop

Συνδέστε στο HUAWEI MatePad 11 οποιοδήποτε ασύρματο bluetooth ποντίκι και πληκτρολόγιο και μετατρέψτε το σε έναν πληρέστατο υπολογιστή για να εργαστείτε. Φυσικά το ιδανικό πληκτρολόγιο είναι το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard, το οποίο λειτουργεί και ως θήκη. Εφαρμόζει μαγνητικά στην ταμπλέτα και συνδέεται αυτόματα μέσω Bluetooth, ώστε να το έχετε ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμο. Με διαδρομή πλήκτρου 1,3mm δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό πληκτρολόγιο, επιτρέποντάς σας να στείλετε το report που ζητά ο διευθυντής σας χριστουγεννιάτικα από τον χιονισμένο προορισμό που επιλέξατε για την χειμερινή σας… «τηλεργασία». Γιατί η παραγωγικότητα ως γνωστόν αυξάνεται μπροστά από το τζάκι σε σχέση με ένα παγερά αδιάφορο γραφείο! Αν η εργασία σας περιλαμβάνει σκίτσα, σχέδια, χειρόγραφες σημειώσεις ή διορθώσεις σε pdf, σας προτείνουμε να αποκτήσετε και το 2ης γενιάς HUAWEI M-Pencil. Πρόκειται για μια γραφίδα που αποπνέει την αίσθηση της φυσικής γραφής χάρη στο μόλις 2ms input latency που διαθέτει. Προσκολλάται μαγνητικά στην πάνω πλευρά του tablet για να μην την χάστε και εκεί φορτίζει ασύρματα δίχως να κάνετε το παραμικρό.

Δώρο στην παραγωγικότητά σας

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το HUAWEI MatePad 11 είναι το δώρο που θα έπρεπε κανονικά κάθε εργοδότης να κάνει στους υπαλλήλους του αυτά τα Χριστούγεννα. Ο λόγος είναι πως με τη βοήθειά του μπορούν να διαπρέψουν στον επαγγελματικό τομέα, αξιοποιώντας το ταχύτατο Snapdragon 865 chipset, το οποίο χάρη στη διαδικασία παραγωγής 7 nm+ επιτυγχάνει υψηλές ταχύτητες με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το τελευταίας γενιάς WiFi 6 θα απογειώσει την ποιότητα των τηλεδιασκέψεων, με άξιο συμπαραστάτη του την 8MP κάμερα της πρόσοψης για Full HD βιντεοκλήσεις. Η φωνή σας θα ακούγεται… βροντερή σε κάθε virtual meeting, με 4 μικρόφωνα να την καταγράφουν ακόμα κι αν έχετε απομακρυνθεί από την ταμπλέτα. Κι όταν με το καλό επιστρέψετε στο γραφείο και αρχίσετε τις επισκέψεις σε πελάτες ή προμηθευτές, το HUAWEI MatePad 11 θα βρίσκεται στο backpack σας δίχως να σας προκαλεί εργατικά… ατυχήματα, μιας και ζυγίζει μόλις 485 γραμμάρια, ενώ το πάχος του είναι μόλις 7,3 χιλιοστά! Αν έχετε και ένα MateBook laptop στην κατοχή σας, η συνεργασία τους είναι άμεση και απροβλημάτιστη, καθώς το HUAWEI MatePad 11 μπορεί να μετατραπεί σε βοηθητική οθόνη για τον φορητό υπολογιστή σας. Ακόμα και στην ίδια την οθόνη του MatePad 11 όμως, η φιλοσοφία του multitasking αποτυπώνεται πάνω στην Mutli-Window εμπειρία χρήσης η οποία σάς επιτρέπει να ανοίξετε έως και 4 εφαρμογές ταυτόχρονα στην ίδια επιφάνεια εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Το Magnetic Keyboard δίνεται ως δώρο για την περίοδο των εορτών μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

The post HUAWEI MatePad 11: Ένα δώρο που θα αναβαθμίσει την ψηφιακή σας καθημερινότητα! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα