H SAPPHIRE ανακοίνωσε την R7 265

01:35 28/2/2014 - Πηγή: PC Nea
H SAPPHIRE Technology ανακοίνωσε επίσημα ακόμα ένα μοντέλο στην ομάδα των επιτυχημένων γραφικών καρτών της σειράς R, την SAPPHIRE R7 265 dual -X η οποία βασίζεται και πάλι στην αρχιτεκτονική της AMD ( Graphics core Next) και προσθέτετε στις εγκωμιαστικές γραφικές σειρές GCN
γραφικών, αλλά ταυτόχρονα και θέτει ένα νέο πρότυπο για την τιμή με τρομερή απόδοση στα κανονικά γραφήματα .
-->

Η SAPPHIRE R7 265 dual -X έχει 2GB της τελευταίας τεχνολογίας μνήμης DDR5 χρονισμένη στα 1400MHz ( 5.6GB / s αποτελεσματικό ) και το ρολόι του πυρήνα των 900MHz ( 925MHz με δυναμική ώθηση ) για να παρέχει νέα και μεγαλύτερα επίπεδα επιδόσεων στην κατηγορία τιμής της . Η απόδοση βελτιστοποιείται με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας της AMD PowerTune και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με το λογισμικό SAPPHIRE TRIXX , που διατίθεται δωρεάν για download από την ιστοσελίδα της SAPPHIRE .

Αποτελεσματική ψύξη παρέχεται από τον νέο υψηλής απόδοσης ψύκτη της Sapphire dual –X, με δύο ανεμιστήρες αεροτομής ξεχωριστά heatpipes , είναι μια αποκλειστική σχεδίαση από την SAPPHIRE Technology που έλαβε σημαντική αναγνώριση από την παγκόσμια Βιομηχανία Τεχνολογίας στην προηγούμενη γενιά προϊόντων για ήσυχη και αποτελεσματική λειτουργία .

Τόσο για Εργασία όσο και για διασκέδαση (παιχνίδια), η χρήση με πολλαπλές οθόνες γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής , και η SAPPHIRE R7 265 series υποστηρίζει με AMD Eyefinity , τώρα στη δεύτερη γενιά της . Αυτό το μοντέλο διαθέτει δύο θύρες DVI ( DVI - I και DVI -D ) , HDMI και μία έξοδο που DisplayPort , υποστηρίζοντας τρεις οθόνες με προσαρμογές που παρέχονται .

Η SAPPHIRE R7 265 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή με μια ελεύθερη x16 slot PCI - Express και η επικοινωνία και συνδεσιμότητα με τον κεντρικό υπολογιστή έχει βελτιστοποιηθεί με τη χρήση της τελευταίας διασύνδεσης PCI - Express υψηλής ταχύτητας Gen3.0 . Η ενσωματωμένη υποστήριξη hardware για την AMD CrossFire επιτρέπει πολλαπλές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων σε ένα κατάλληλα καθορίζεται mainboard .

Η SAPPHIRE R7 265 υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα της βιομηχανίας με την αρχιτεκτονική της που έχει σχεδιαστεί για DirectX 11.1 , OpenGL 4.2 και OpenCL 1.2 . Αυτή η έκδοση των γραφικών GCN, αρχιτεκτονικής AMD, υποστηρίζουν επίσης μια απαράμιλλη σειρά από τεχνολογίες οθόνης και ήχου, με τα νέα, γρήγορα χαρακτηριστικά HDMI ( όπως υποστήριξη για ανάλυση 4K και τον πλήρη ρυθμό καρέ 1080p με υποστήριξη στερεοσκοπικού ), πιστοποιημένο DisplayPort 1.2 ( με υποστήριξη γιαmulti- power Transmission) , και DDM ήχου ( το οποίο υποστηρίζει έως 6 ταυτόχρονες ανεξάρτητες ροές ήχου) .

Οι Δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν εγγενή υποστήριξη για 3D Blu - ray ( MVC Codec ) , DivX αποκωδικοποίηση και κωδικοποίηση του υλικού των H.264 βίντεο μέσω VCE .

Οι τυπικές εφαρμογές της σειράς R έχουν βελτιστοποιηθεί και περιλαμβάνουν την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση βίντεο , συμπίεσης και πολυπλεξίας για τη διανομή των μέσων ενημέρωσης , ηλεκτρονικά παιχνίδια και video conferencing . Ο APP ενισχύει τις καθημερινές εργασίες όπως τη περιήγηση στο Διαδίκτυο, εφαρμογές του Office και συμπίεση αρχείων με υποστηριζόμενες σουίτες λογισμικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα