Home & Gym Workouts: Mήπως ψάχνετε για personal trainer;

Αποκτήστε έναν προσωπικό 3D-animated γυμναστή και ασκηθείτε με το FitnessHome & Gym Workouts, καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Η εφαρμογή, όχι μόνο θα σας δείξει ακριβώς πώς πρέπει να κάνετε την κάθε άσκηση, αλλα διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία ασκήσεων -πάνω από 2000- που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι ή στο γυμναστήριο.

Εάν αναζητάτε γραμμωμένους κοιλιακούς και γυμνασμένο σώμα, δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης και ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες του 3D-animated βίντεο ή τις γραπτές συμβουλές που ακολουθούν κάθε άσκηση.

Για τους «ξεχασιάρηδες», υπάρχει και υπενθύμιση προπόνησης που τους δίνει ένα ακόμα κίνητρο για να κάψουν θερμίδες. Ο χρήστης είναι σε θέση να δει το σύνολο των θερμίδων που «καίει» χάρη στο πρόγραμμά του και το πόσο μακριά βρίσκεται από τον τελικό του στόχο. Με άλλα λόγια, μπορεί να παρακολουθήσει την πρόοδό του όσον αφορά το βάρος, το μέγεθος της μέσης, το σωματικό λίπος, τον αριθμό των pushups, το μέγεθος του στήθους κ.α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προπονήσεις του app είναι ιδανικές για όλους: άντρες, γυναίκες, έμπειρους, αρχάριους και άτομα που δεν έχουν ούτε ένα όργανο γυμναστικής στο σπίτι τους. Ωστόσο, εάν μια άσκηση σας φαίνεται αρκετά κουραστική, μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των επαναλήψεών της.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://virtuagym.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=digifit.virtuagym.client.android

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid