Foxit: Το PDF εργαλείο του επαγγελματία

Είστε στον δρόμο. Τρέχετε ανάμεσα σε ραντεβού και υποχρεώσεις έχοντας όμως τον νου σας σταθερά στο email σας: περιμένετε να σας στείλουν κάτι βεβαιώσεις από το γραφείο τις οποίες πρέπει να υπογράψετε και κατόπιν να επιστρέψετε, ψηφιακά πάντα.

Σενάριο βγαλμένο μέσα απ’ τη ζωή, σενάριο που μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, αν δεν έχετε προνοήσει να εξοπλίσετε το Android smartphone ή tablet σας με το δωρεάν app «Foxit

MobilePDF».

Πρόκειται για ένα έυκολο και πανάλαφρο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που σας επιτρέπει να δείτε και να εργαστείτε τα αρχεία PDF στις Android συσκευές σας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι βασισμένη στη βραβευμένη Foxit PDF «μηχανή» που χρησιμοποιείται από το Foxit Reader και PhantomPDF.

Το app υποστηρίζει το ταχύτατο άνοιγμα των PDF, την προσθήκη κωδικού πρόσβασης σε αυτά και τις επιλογές: αναζήτηση, κύλιση και zoom in – out. Εάν το κατεβάσετε από το Google Play, θα έχετε την ευκαιρία επιπλέον να οργανώσετε τα PDF σας σε φακέλους ή να τους αλλάξετε όνομα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που «λένε» τρελά: θα προσθέσετε σημειώσεις, θα γράψετε με το χέρι, θα υπογράψετε και εν τέλει θα κλειδώσετε αρχεία.

Η τεχνολογία Pressure Sensitive Ink (PSI) εξασφαλίζει ρεαλιστικό αποτύπωμα πένας/στυλό, δημιουργώντας έτσι μια εξωφρενικά ρεαλιστική απομίμηση του εφέ. Συν τοις άλλοις διαβάζει αρχεία Word, Excel και PowerPoint από emails, Safari.

Ωστόσο, δεν μπορεί να παραληφθεί ότι προς το παρόν, δεν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.foxitsoftware.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxit.mobile.pdf.lite

Keywords
Τυχαία Θέματα