Assassin’s Creed Pirates: Στον 3D κόσμο των πειρατών!

Έρχεται χάρη στη Ubisoft στο Android σας και είναι έτοιμο να σας χαρίσει ηρωικές ναυτικές μάχες και δράση γεμάτη πειρατές.

Το Assassin’s Creed Pirates είναι δημοφιλές στον κόσμο του Google Play για τα υψηλά 3D γραφικά και το ενδιαφέρον

story του που θα σας μετατρέψει σε έναν από τους πιο τολμηρούς πειρατές της Καραϊβικής.

Οι gamers θα κληθούν να μπουν στο ρόλο του Alonzo Batilla, ενός νεαρού και φιλόδοξου πειρατή – καπετάνιου που θα πρέπει να σπάσει τους κανόνες και να αμφισβητήσει τους αυτοκράτορες, με απώτερο σκοπό να συγκεντρώσει όσο περισσότερο χρυσό μπορεί.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του game:

– Οι πιο ρεαλιστικές ναυμαχίες σε όλη την Καραϊβική Θάλασσα, με μια μεγάλη ποικιλία από όπλα που θα καταστρέψουν τους εχθρούς.

– Δημιουργήστε δυνατό πλήρωμα. Σηκώστε τη σημαία στα πιο εμβληματικά πλοία της Χρυσής Εποχής της Πειρατείας και προσλάβετε τα καλύτερα μέλη του πληρώματος, μαθαίνοντας πάνω από 50 πειρατικές τεχνικές.

– Αναζητήστε στο χάρτη σχεδόν εκατό χαμένους θησαυρούς και αποφύγετε εμπόδια στους ναούς των Μάγια, όπως ένας πειρατής. Παράλληλα, αιχμαλωτίστε καρχαρίες, φάλαινες και εξωτικά ψάρια, ώστε να μην ξεμείνετε από προμήθειες.

– Απολαύσετε τον ήλιο στις Ινδίες και τις ξαφνικές καταιγίδες στην Καραϊβική. Θαυμάστε τα ρεαλιστικά γραφικά του παιχνιδιού που μετατρέπουν τη δράση σε πιο ζωντανή.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στα: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Ρωσικά, Τουρκικά.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ubisoft.com/en-GB/

Αποκτήστε το εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.assassin.pirates

Keywords
Τυχαία Θέματα