Find my phone: Εντοπίστε το χαμένο Android κινητό σας

Το app «Find my phone» δίνει τη λύση στην περίπτωση που έχετε χάσει το τηλέφωνό σας ή έχετε πέσει θύμα κλοπής. Εγκαταστήστε την εφαρμογή μέσω Google Play, δημιουργήστε λογαριασμό, ενσωματώστε τον αριθμό σας… και βρείτε τη συσκευή σας κάθε φορά μέσα από το πάτημα ενός κουμπιού. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που θα σας αφήσει να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται το κινητό σας τηλέφωνο. Βέβαια, αν πρόκειται για

τον εντοπισμό ξένου κινητού, η εφαρμογή πρέπει να εγκατασταθεί και στις δυο συσκευές, με τον άλλο χρήστη παράλληλα να εγκρίνει τον εντοπισμό του κινητού του.

Χρησιμοποιώντας την έξυπνη τεχνολογία GPS , το «Find my Phone» βρίσκει την ακριβή θέση του κλεμμένου κινητού σας ή ενός Android που έχουν στην κατοχή τους π.χ. τα παιδιά ή οι φίλοι σας.

Έτσι, θα μπορείτε να γνωρίζετε ότι βρίσκονται σε ασφαλή περιοχή ή να παρακολουθείτε την πορεία τους.

Χρήσιμη φαίνεται ότι αποτελεί η εφαρμογή και στην περίπτωση των ταξιδιών, ειδικά άμα διαπιστώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από την παρέα σας. Απλώς πατάτε ένα «κλικ» πάνω στην εφαρμογή και ακολουθείτε την πορεία του χάρτη, ώστε να τους συναντήσετε ξανά.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsp.android.phonetracker

Keywords
Τυχαία Θέματα