Hellas Trivial: Εσείς έχετε αρκετές γνώσεις;

Ένα δωρεάν ελληνικό εγκυκλοπαιδικό παιχνίδι γνώσεων για έναν ή δυο παίκτες! Απαντήστε σε περισσότερες από 8.500 ερωτήσεις γνώσεων πολλών επιπέδων δυσκολίας σε θέματα: Ελληνική, Ευρωπαϊκή, Παγκόσμια Γεωγραφία, Ιστορία, Μουσική, Κινηματογράφο, Επιστήμες, Μαθηματικά, Τεχνολογία, Μυθολογία, Aστρονομία, Περιβάλλον, Φυτά, Ζώα, Οσκαρ, βραβεία Νόμπελ, Ιντερνετ, video games κ.ά. Πρόκειται για μια εφαρμογή σχεδιασμένη

από Έλληνες, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς σε θεματικές ενότητες. Με άλλα λόγια, εαν οι γνώσεις είναι πλούτος, τότε γίνετε εκατομμυριούχος!

Πώς παίζεται:

Το Quiz ξεκινάει από το πρώτο επίπεδο δυσκολίας και ανεβαίνει αυτόματα, δηλαδή οι ερωτήσεις γίνονται δυσκολότερες και οι επιλογές περισσότερες, με αποτέλεσμα ο παράγοντας τύχη να μειώνεται. Κάθε παίκτης ξεκινά με πέντε ζωές, αλλά σε κάθε λάθος απάντηση χάνει μια από τα «χέρια» του. Όσες περισσότερες κατηγορίες γνώσεων επιλέγετε συγχρόνως, τόσο περισσότερους πόντους παίρνετε σε κάθε σωστή απάντηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι το παιχνίδι παίζεται τόσο online όσο και offline (δεν απαιτείται σύνδεση διαδικτύου – Internet).

Σκοπός σας… να μαζέψετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε, ώστε να συμπληρώσετε μεγαλύτερη βαθμολογία και προαιρετικά να καταγράψετε τον εαυτό σας με ένα ψευδώνυμο στην παγκόσμια λίστα των σκόρερ. Παράλληλα, είστε σε θέση να ανταγωνιστείτε παγκοσμίως με άλλους παίκτες.

Βαθμολογία:
Κάθε ερώτηση που απαντάτε σας δίνει πόντους ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεστε και το χρόνο που χρειάζεστε για να απαντήσετε. Ο πάικτης που δίνει γρήγορα τη σωστή απάντηση, παίρνει πιο πολλούς πόντους. Πρέπει λοιπόν να βρίσκεστε σε εγρήγορση και να μην μαντεύετε την απάντηση. Αντίθετα, όσο τα πηγαίνετε καλά, σας δίνονται bonus ερωτήσεις με πολλαπλάσιους πόντους.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.lmatool.com

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.lma.hellasTrivialLite

Keywords
Τυχαία Θέματα