CM Backup: Κρατήστε αντίγραφο των επαφών-αρχείων του κινητού!

Το CM Backup αποτελεί ένα δωρεάν εργαλείο αντιγράφων ασφαλείας cloud που δημιουργήθηκε από την αδελφική ομάδα του Clean Master. Μπορεί να αντιγράψει τα πιο σημαντικά σας δεδομένα (επαφές, SMS, φωτογραφίες, αρχεία καταγραφής κλήσεων, ημερολόγια κλπ.) στο cloud. Αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από το να φυλάτε τα δεδομένα πάντα μαζί σας, ακόμη κι αν χαθεί ή κλαπεί το

τηλέφωνό σας. Με άλλα λόγια, ο,τι και εάν συμβεί στη συσκευή σας, δεν θα χάσετε ποτέ τα απαραίτητα αρχεία και τις τηλεφωνικές επαφές που έχετε περασμένα στο smartphone σας.

Χαρακτηριστικά:

Αντιγράψτε όλα τα δεδομένα: Επαφές, μηνύματα, αρχεία καταγραφής κλήσεων, φωτογραφίες, γεγονότα ημερολογίου, ξυπνητήρι, σελιδοδείκτες περιηγητών.

5GB δωρεάν χώρου Cloud:

- Αποκτήστε 5GB δωρεάν χώρου cloud μετά την εγγραφή, ίσος με 3,363 HD εικόνες, 400 εκατομμύρια μηνύματα ή 1 δισεκατομμύριο επαφές.
- Αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας στο cloud δωρεάν. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον μήπως χάσετε δεδομένα ακόμη κι αν χαλάσει η κάρτα SD σας ή κλαπεί ή χαθεί το τηλέφωνό σας.

Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά

- Η ευφυής μεταφορά αρχείων σας δίνει απροσδόκητα απίστευτες ταχύτητες – ένα μόνο στοιχείο παίρνει μόλις 0.08δ για να αντιγραφεί.
- Οι μεταφορτώσεις και οι λήψεις προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση, εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο Διακομιστή Amazon S3 και παρέχοντάς σας μια σταθερή υπηρεσία.

Προγραμματισμένη αντιγραφή

- Ορίστε το πρόγραμμα αντιγραφής σας και θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα! Αντιγράψτε αυτόματα τα δεδομένα σας στο cloud και δε θα ανησυχήσετε ποτέ για αυτό ξανά.

Άλλα χαρακτηριστικά:

- Η 1η εφαρμογή που υποστηρίζει αντιγραφή SMS του Android 4.4 KitKat: Αντιγράψτε πλήρως και επαναφέρετε τα SMS / μηνύματα από το Hangouts.

- Μικροσκοπικό αποτύπωμα δεδομένων: Φιλτράρει τα επαναλαμβανόμενα δεδομένα και αντιγράψτε τις ενημερώσεις για να εξοικονομήσετε δεδομένα διαδικτύου. Χαλαρώστε ακόμη κι αν έχετε ένα πλάνο περιορισμένων δεδομένων.

- Απλό και επαγγελματικό εργαλείο: Ο σχεδιασμός ενός πατήματος και τα ανανεώσιμα αποτελέσματα περιβάλλοντος εργασίας σε ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που σας παρέχει μια πλήρη υπηρεσία αντιγραφής και επαναφοράς.

- Το πιο βολικό σύστημα πολλαπλών λογαριασμών: Συνδεθείτε με τους λογαριασμούς Facebook και Google+, χωρίς να αγωνίζεστε για να απομνημονεύσετε κι άλλα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbackup

Keywords
Τυχαία Θέματα