Airport City: Το δικό σας αεροδρόμιο!

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στις οποίες καλείστε να φτιάξετε την  δική σας πόλη, το δικό σας αγρόκτημα και άλλα πολλά. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και στην κατασκευή του δικού σας αεροδρομίου; Γίνεται ο απόλυτος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και στείλτε δεκάδες αεροπλάνα στον αέρα.  Στο Airport City θα έχετε τη δυνατότητα πρώτα να χτίσετε ένα μοντέρνο αεροδρόμιο και δεύτερο να χτίσετε την πόλη γύρω από αυτό. Κατασκευάστε υπόστεγα και διαδρόμους, στείλτε τα αεροπλάνα σε όλο τον πλανήτη, αυξήστε το level σας για να ξεκλειδώσετε καινούριους προορισμούς και αεροπλάνα.

Οργανώστε ταξίδια για τουρίστες και group, μαζέψτε αντικείμενα και εξαργυρώστε τα  για διάφορους σκοπούς του παιχνιδιού. Καθώς θα αναλαμβάνετε τον έλεγχο του αεροδρομίου σας θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντες χαρακτήρες και θα χρειαστεί να να μαζέψετε εξωτικά αντικείμενα από όλο το κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.game-insight.com/support/Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameinsight.airport
Keywords
Τυχαία Θέματα