ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ HTC ONΕ

Δυναμική άνευ προηγουμένου για τη σειρά Smartphones «HTC One»

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια της νέας της σειράς «HTC One», η οποία περιλαμβάνει τις πιο εκλεκτές προτάσεις της σε Smartphones

και συνδυάζει ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού απαράμιλλης ποιότητας, εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο.

«Οι καλύτερες στιγμές στη ζωή ξαναζωντανεύουν στη μνήμη μας με μια φωτογραφία ή με κάποιο τραγούδι, γι’ αυτό ήταν καίριας σημασίας να βελτιώσουμε αυτές τις συναισθηματικές εμπειρίες στη σειρά HTC One, προσφέροντας μια εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους χρήστες μια κάμερα και ήχο που θα τους χαρίσουν μια εμπειρία που θα λατρέψουν και θα χρησιμοποιούν συχνά, και πιστεύουμε ότι η σειρά HTC One το επιτυγχάνει με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε σε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.»

Η εμπειρία που προσφέρει η σειρά HTC One αποτελεί ό,τι πιο εκλεκτό έχει να παρουσιάσει η HTC, συνδυάζοντας το Android 4.0 (ICS) με το HTC Sense™ 4, τη νέα έκδοση της επώνυμης γραφικής διεπαφής χρήστη της HTC, η οποία εισάγει το HTC ImageSense™, μια νέα σουίτα λειτουργικών δυνατοτήτων απεικόνισης και της κάμερας γενικότερα που κάνει το HTC One να ξεχωρίζει από τα άλλα τηλέφωνα. Το HTC Sense 4 περιλαμβάνει επίσης εκτενείς βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου και απλουστεύει τον τρόπο που οι χρήστες ακούν μουσική στο τηλέφωνό τους.

Εκπληκτική κάμερα

Με το ImageSense, η σειρά HTC One ανταγωνίζεται τις παραδοσιακές ψηφιακές κάμερες με βελτιώσεις σε κάθε τμήμα της κάμερας, από τον φακό και τον αισθητήρα μέχρι το λογισμικό, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και ένα καινούριο ImageChip, ειδικά σχεδιασμένο για την HTC. Οι βελτιώσεις αυτές συνεργούν για να χαρίσουν στους χρήστες τα καλύτερα λειτουργικά χαρακτηριστικά μας: την ταχύτερη λήψη εικόνας, την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε αντίξοες συνθήκες λήψης και την πιο εύκολη διεπαφή χρήστη που επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στη λήψη στιγμιοτύπων και βίντεο, με τα σχετικά κουμπιά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο.

Ταχύτατες λήψεις - Η σειρά HTC One μειώνει θεαματικά τον χρόνο που απαιτείται για την απαθανάτιση των ανεπανάληπτων στιγμών. Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, και χάρη στη νέα ταχύτατη αυτόματη εστίαση στα 0,2 δευτερόλεπτα, να τραβήξεις στη συνέχεια σχεδόν απεριόριστες συνεχείς λήψεις, κρατώντας απλώς πατημένο το κουμπί του κλείστρου.Άψογες φωτογραφίες σε αντίξοες συνθήκες – Η σειρά HTC One προσφέρει θεαματικές βελτιώσεις στην ποιότητα λήψης εικόνων ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες λήψης, όπως χαμηλός φωτισμός, καθόλου φωτισμός ή φωτεινός οπίσθιος φωτισμός. Ο φακός f/2.0 στο HTC One X και στο HTC One S προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του, αιχμαλωτίζοντας 40 τοις εκατό περισσότερο φως απ’ ό,τι οι φακοί f/2.4 των άλλων τηλεφώνων υψηλής ποιότητας. Η σειρά HTC One διαθέτει επίσης λειτουργί
Keywords
Τυχαία Θέματα