Google play

Σήμερα, η πλατφόρμα του Android market  έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με την έναρξη του Google play, έναν ολοκληρωμένο προορισμό για εφαρμογές, βιβλία, ταινίες και μουσική. To goole play αντικαθιστά αλλά και επεκτείνει το παλιό market ενώ οι χρήστες μπορούν, από όπου και αν βρίσκονται, να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους

εφαρμογές και στα παιχνίδια, όπως επίσης σε ταινίες, μουσική και βιβλία.  Το google play βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στο cloud έτσι όλο το multimedia υλικό είναι αποθηκευμένο on line ενώ θα είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί με android 2.2  και πάνω, οποιαδήποτε στιγμή.

Με το google play θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε ως και 20,000 τραγούδια ενώ θα είναι προσβάσιμα προς αγορά εκατομμύρια ακόμα. Υπάρχουν πάνω από 450,000 εφαρμογές έτοιμες προς εγκατάσταση, η goolge διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές βιβλίων που τώρα θα είναι και αυτή διαθέσιμή και τέλος θα μπορούμε να νοικιάζουμε ταινίες σε Full HD.

Από σήμερα λοιπόν, το market, το goole music και το google ebook γίνονται ένα με το play. Σύντομα θα αναβαθμιστούν και οι ανάλογες υπηρεσίες στις android συσκευές σας. Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν διαθέσιμες μόνο οι εφαρμογές και τα παιχνίδια. Όσον αφορά τις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν είναι ακόμα πλήρες γνωστό πότε θα διατεθούν και στη χώρα μας. Τέλος η google ανακοίνωσε ότι για τις επόμενες 7 ημέρες θα διαθέτει κάποιες από τις εφαρμογές, παιχνίδια και multimedia υλικό σε πολύ χαμηλές τιμές.  Επωφεληθείτε από την προσφορά και προλάβετε τις διαθέσιμες εφαρμογές. Καλώς ήλθατε λοιπόν στο Google play.

Keywords
Τυχαία Θέματα