Υποψίες για στημένο ματς στην Ελλάδα – Ο φάκελος της UEFA στον Εισαγγελέα

Κρούουν τον «κώδωνα του κινδύνου» οι άνθρωποι της UEFA! Σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην αντίστοιχη της χώρας μας, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και την Επανομή (24/4), με τελικό σκορ 4-3, μοιάζει να έχει χειραγωγηθεί.

Συγκεκριμένα, στην 36η αγωνιστική της Football League, τα Ψαχνά είχαν προηγηθεί 3-0, ισοφαρίστηκαν σε 3-3 και πήραν τη νίκη στο 86’.

Φαίνεται,

λοιπόν, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσίασε κάποια περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να «πιαστεί» από το αντίστοιχο σύστημα αντιμετώπισης που έχει θέσει σε εφαρμογή η UEFA. Με τη σειρά της, λοιπόν, την περασμένη Παρασκευή. έστειλε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία στην ΕΠΟ, με σκοπό να διερευνηθεί το θέμα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, η ΕΠΟ απέστειλε τον επίμαχο φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να ενταχθεί μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις που ερευνώνται, αλλά και στο υφυπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια Αρχή.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ αναφέρει:

«Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα