Candy Crush:Tο πιο δημοφιλές game στον κόσμο! Ξεπέρασε και το Angry Birds

Έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς στο διαδίκτυο. Τώρα πλέον φιγουράρει και στην πρώτη θέση των Top παιχνιδιών του κυβερνοχώρου. Ο λόγος για το «Candy Saga Crush» που ξεπέρασε σε δημοτικότητα το άλλο επίσης -κατά πολλούς- αρκετά διαδεδομένο «Angry Birds».

Την πρώτη θέση στον κόσμο «χτύπησε» σε Facebook, iOS και Android

Play Store το Candy Crush, κλέβοντας έτσι τη δόξα του Angry Birds, με αποτέλεσμα να ανακηρύσσεται το πιο δημοφιλές παιχνίδι των social media σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ήδη το Candy Crush είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Facebook, ενώ τόσο τον Μάρτιο, όσο και τον Απρίλιο που μας πέρασε ήταν το παιχνίδι με τα πιο πολλά downloads.

Πίσω από το παιχνίδι βρίσκεται η εταιρεία King με έδρα το Λονδίνο, μια πόλη που αποτελεί τον «βασιλιά» κυριολεκτικά του game programming, ξεπερνώντας τη Zynga – δημιουργό του Farmville.

Η «King» έχει τώρα πάνω από 66 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια από αυτούς να παίζουν Crush Candy στο Facebook σε καθημερινή βάση.

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από Farmville βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση με 52 εκατομμύρια καθημερινές παίκτες.

Στόχος του «Saga Crush Candy» είναι να ταιριάξετε τρία ή περισσότερα γλυκά σε μια σειρά για να τα κάνετε να εξαφανιστούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε super γλυκά που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το διοικητικό συμβούλιο γρηγορότερα. Τα ελεύθερα γλυκά εμφανίζονται σε ένα ζαχαροκάλαμο (καραμέλας) στο πλάι της οθόνης και προχωράτε στο επόμενο επίπεδο, όταν το ζαχαροκάλαμο γεμίσει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στο κινητό το Νοέμβριο του 2012 και έγινε νούμερο ένα εντός έξι μηνών, συμπεριλαμβανομένων 10 εκατομμύριων downloads το Δεκέμβριο του 2012 και μόνο.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν, το παιχνίδι έχει χρηματικά κίνητρα που βοηθούν τους παίκτες να βελτιώνουν την πρόοδο τους μέσα από το παιχνίδι. Μόλις ένας παίκτης χάνει πέντε ζωές κλειδώνεται έξω από το παιχνίδι για μισή ώρα. Οι παίκτες μπορούν να πληρώσουν 82 ευρώ για να αρχίσουν και πάλι να παίζουν αμέσως. Αν θέλετε να εξαλείψετε μια ολόκληρη σειρά, μπορείτε να πληρώσετε 33 ευρώ.

Πώς να παίξετε “CANDY CRUSH”

Δημιουργείστε γραμμές ή στήλες με τρία ή περισσότερα γλυκά του ίδιου χρώματος για την εξάλειψή τους. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σούπερ γλυκά με το συνδυασμό τεσσάρων ή πέντε καραμελών.

Σούπερ γλυκά προστίθενται ως μπόνους, για παράδειγμα, η ριγέ «Candy» μπορεί να αφαιρέσει μια ολόκληρη γραμμή ή στήλη γλυκών.

Η Τυλιγμένη «Candy» δημιουργείται όταν ταιριάζει με πέντε γλυκά σε ένα L -ή Τ- σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι κάνετε δύο συνδυασμούς τριών γλυκά σε κάθε μία κάθετη και μία οριζόντια, όπου η ενεργή καραμέλα είναι μέρος των δύο συνδυασμών ταυτόχρονα. Η Τυλιγμένη «Candy» είναι μια ωρολογιακή βόμβα, που ανατινάζει όλα τα γλυκά γύρω της.

Το Χρώμα «Candy» δημιουργείται όταν πέντε καραμέλες σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Όλα τα γλυκά του ίδιου χρώματος με αυτό που μεταπήδησε, θα πρέπει να αφαιρεθούν.

Ειδικά γλυκά μπορούν επίσης να συνδυαστούν: Δύο ριγέ καραμέλες αφαιρούν μία γραμμή και μία στήλη, δύο τυλιγμένες καραμέλες κάνουν μια μεγαλύτερη έκρηξη, ενώ δύο χρωματιστές Καραμέλες αφαιρούν όλα τα γλυκά ταυτόχρονα.

Συνδυάστε μια ριγέ καραμέλα με μια τυλιγμένη «Candy» για να δημιουργήσετε μια «Mega-Candy». Οι Mega-Καραμέλες θα αφαιρέσουν τρεις γραμμές και τρεις στήλες.

Συνδυάστε μια ριγέ Candy με μια χρωματιστή Candy για να δημιουργήσετε ένα «Super-Stripe», που θα δημιουργήσει ριγέ καραμέλες του ίδιου χρώματος με την αρχική ριγέ καραμέλα στο συνδυασμό.

Για παράδειγμα, εάν συνδυάσετε μια κίτρινη ριγέ «Candy» με μια χρωματιστή, όλα τα κίτρινα γλυκά θα γίνουν ριγέ και θα ανατιναχθούν. Μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, όταν έχετε γεμίσει το ζαχαροκάλαμο προς τα αριστερά από μια σύνθλιψη καραμελών.Όλα τα ειδικά γλυκά θα σας ακολουθήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Ο Άλεξ Ντέιλ, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας King, δήλωσε στην Telegraph: «Αυτή είναι μια πολύ ανταγωνιστική επιχείρηση. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παιχνίδια εκεί έξω. Πρέπει να είμαστε σε συνεχή εξέλιξη».

Και πρόσθεσε: «Κοιτάξτε για παράδειγμα παιχνίδια όπως το Tetris, που κρατούν ψηλά τη σημαία για περισσότερα από 20 χρόνια».

Keywords
Αναζητήσεις
πως παιρνω χρηματα στο candy crash candy, pos perno zoes sto candy crush soda
Τυχαία Θέματα