Βρέθηκε και ο κυβερνήτης του Augusta Bell 212

Εντοπίσθηκε πριν από λίγη ώρα η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Augusta Bell-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΓΕΘΑ.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Αναστασίου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου, έπειτα από πολύωρες έρευνες βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της 31ης ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας και ανδρών της ΕΜΑΚ.

Τα

σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού. Οι σοροί των άλλων δύο μελών του πληρώματος μεταφέρονται με ελικόπτερο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Πρόκειται για τον Aναστάσιο Τουλίτση, υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, 37 ετών (γεννηθείς το 1979), έγγαμος, και εθεωρείτο πολύ έμπειρος πιλότος, με περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο ελικόπτερο Agusta Bell, που συνετρίβη, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη νήσο Κίναρο επέβαιναν επίσης ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν την Πέμπτη στην πλαγιά της απόκρυμνης περιοχής της Κινάρου σε απόσταση 40-50 μέτρων από την κορυφή όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια.

Κωνσταντίνος Πανανάς

Ο συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell, υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ήταν μόλις 34 ετών. Καταγόταν από το Ναύπλιο, ήταν παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ηλικίας 4,5 ετών, και σε λίγο καιρό, εάν η μοίρα δεν έπαιζε αυτό το τραγικό παιχνίδι, θα κρατούσε στα χέρια του και το δεύτερο παιδί του.

Όμως, ενώ στη μνήμη όλων των Ελλήνων θα είναι αθάνατος, αυτό το παιδί θα έρθει στον κόσμο χωρίς να γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του και το άλλο χωρίς να ξανανιώσει ποτέ το χάδι και τη στοργή του. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου μπήκε τελευταία στιγμή στο Agusta Bell, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.

Ελευθέριος Ευαγγέλου

Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου μόλις τον περασμένο Νοέμβριο έκλεισε τα 35 του χρόνια. Έφυγε τόσο άδικα και τόσο νέος από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και την οκτάχρονη κόρη τους.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Όλοι τους περιγράφουν έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ την οικογένεια και τους φίλους του, δεν το έβαζε ποτέ κάτω και ήταν μαχητής.

Διαβάστε ακόμα: Τραγική ειρωνεία: Ο Κωνσταντίνος Πανανάς περίμενε να γίνει πατέρας και μπήκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο ελικόπτερο [εικόνες]

The post Βρέθηκε και ο κυβερνήτης του Augusta Bell 212 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα