Βίντεο-θρίλερ με τον νέο σεισμό που χτύπησε τα ξημερώματα την Κεφαλονιά

09:03 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Τη μανία του Εγκέλαδου κατέγραψε τα ξημερώματα της Δευτέρας, οκτώ μέρες έπειτα από τον πρώτο σεισμό που χτύπησε το νησί, κάμερα ασφαλείας από επιχείρησης στο Αργοστόλι.

Η νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 5:10 το πρωί και έχει μέγεθος 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Μάλιστα έχει σχεδόν τον ίδιο εστιακό χώρο με τον

πρώτο σεισμό που χτύπησε το νησί, αφού είναι σε απόσταση 12 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Αργοστολίου αναστατώνοντας ολόκληρο το νησί και τους κατοίκους του.

Αυτή τη φορά σημειώθηκαν και μερικοί μικροτραυματισμοί από αντικείμενα των σπιτιών. Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι τραυματίες έχουν φτάσει τους δέκα. Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Ληξουρίου, Διονύση Μαρκάτου, στους περισσότερους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο, ανέφερε ο κ. Μαρκάτος, ο οποίος σημείωσε ότι οι μικροτραυματισμοί προήλθαν από πτώσεις αντικειμένων κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Την ίδια στιγμή, ο αντιδήμαρχος της Κεφαλλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος, έκανε γνωστό πως οι Αρχές του νησιού επικοινώνησαν με τους δύο Χολιγουντιανούς ηθοποιούς, Νίκολας Κέιτζ και Πενέλοπε Κρουζ, και τους κάλεσαν να παρευρεθούν στην Κεφαλλονιά προκειμένου να ενισχύσουν την εικόνα του νησιού που χτυπήθηκε από απανωτούς σεισμούς. Υπενθυμίζεται, πως οι δύο τους είχαν βρεθεί στο νησί το 2001 για τα γυρίσματα της ταινίας «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα