Βγήκε με την παρέα της και έγινε φέσι η Σέριλ Κόουλ [εικόνες]

Λόγω του πολυάσχολου προγράμματος που έχει η κάθε μία, η Σέριλ Κόουλ , η Κίμπερλι Γούολς και η Νικόλ Ρόμπερτς δεν βρίσκονται πολύ συχνά πλέον, αλλά όταν συναντηθούν έρχονται τα πάνω-κάτω.

Δεν αποτελεί, λοιπόν, εξαίρεση στο κανόνα η έξοδος τους το προηγούμενο Σάββατο στο νυχτερινό κλάμπ «The Box» στο Λονδίνο, όπου η Σέριλ υποστηρίζει : «Δεν θυμάμαι τίποτα απολύτως από την χθεσινή βραδιά που πέρασε».

Στην παραπάνω εικόνα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram , η Σέριλ Κόουλ φορώντας ένα μαύρο κοντό

φόρεμα, χορεύει μεθυσμένη πάνω στον καναπέ, εκλιπαρώντας τη κάμερα να την απαθανατίσει σε πάρα πολλές πόζες.

Στη συνέχεια, η Σέριλ ανέβασε μία φωτογραφία- κολάζ των τριών μεταξύ τους, όπου απαθανατίζονται μεθυσμένες , να πίνουν κοκτέιλ και να διασκεδάζουν, ενώ δεν λείπει η φωτογραφία ενός μπουκαλιού τεκίλα Patron.

H Σέριλ είναι συνηθισμένη στο να πίνει αρκετά και να διασκεδάζει και φροντίζει μάλιστα να κρατάει τους φαν της ενήμερους μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram kai sto Twitter.

Σύμφωνα με μία πηγή , τον περασμένο Ιούλιο η Σέριλ δήλωσε ότι μετά από μία επίσκεψή της στο Λας Βέγκας ένιωσε ''αηδία'' με τη ξέφρενη ζωή και το πολύ ποτό και αποφάσισε να κάνει αποτοξίνωση . Ίσως μετά από αυτό το ξέφρενο Σάββατο που είχε θα χρειαστεί να κάνει κάποιες συνεδρίες ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα