Βγήκε από τον τάφο του – Τον έθαψαν ζωντανό αλλά τον γλύτωσε το χέρι του [βίντεο]

Σκηνή από το Burried θύμισε το περιστατικό που συνέβη στη Βραζιλία, όταν μια γυναίκα είδε ένα χέρι να ξεπετάγεται μέσα από ένα τάφο, την ώρα που είχαν αρχίσει να ρίχνουν το χώμα πάνω του.

Ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον κακοποίησαν και τον έθαψαν ολοζώντανο, ενώ αυτός ήταν αναίσθητος. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, άρχισε να φωνάζει και έβγαλε το χέρι του από το χώμα.

Μία γυναίκα που βρισκόταν σε παρακείμενο μνήμα για να προσφέρει λουλούδια στους αγαπημένους της, άκουσε τις φωνές και παρατήρησε το χέρι και τράπηκε σε φυγή από

το φόβο της.

Τρομοκρατημένη, κάλεσε σε βοήθεια τηλεφωνώντας στην αστυνομία και εξηγώντας αυτό που είχε ακούσει, προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν πρόκειται για σκηνή ταινίας τρόμου.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες των τοπικών αρχών και ασθενοφόρο, για να διαπιστώσουν ότι πράγματι η σκηνή που είχε περιγράψει η γυναίκα δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας της.

«Πάγωσα όταν είδα τον άνδρα να βγαίνει από τον κόσμο των νεκρών. Ήταν μία τρομακτική εικόνα. Από το χώμα βγήκαν το κεφάλι και τα χέρια του. Κουνούσε τα χέρια του, προσπαθώντας να βγει», δήλωσε η γυναίκα.

Η κατάστασή του άτυχου άντρα είναι κρίσιμη μετά από αυτό το σοκ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα