Βενιζέλος: Tο ΠΑΣΟΚ δικαιώθηκε στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Όχι σε νέα μέτρα επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύσκεψη που είχε σήμερα το πρωί με τους υπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από το κόμμα του.

«Νέα μέτρα δεν είναι δυνατόν να συζητηθούν όχι μόνο γιατί δε θα περάσουν αλλά και γιατί δημιουργούν φαύλο κύκλο και επιτείνουν την

ύφεση και κάτι τέτοιο δεν είναι ανεκτό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση μεταξύ ΔΝΤ και Τρόικας.

«Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γιατί δεν έχει συγκροτηθεί ακόμη η γερμανική κυβέρνηση και κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης επεσήμανε ότι αναφορικά με τη διαπραγμάτευση το κρισιμότερο σημείο είναι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, «Χρειάζεται συγκροτημένη διαπραγμάτευση και όχι πολλές δηλώσεις», προειδοποίησε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς ιδίως μετά την «κίνηση τω 58». Επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές «χωρίς ηγεμονισμούς» όπως είπε. Τέλος, για την Χρυσή Αυγή υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ δικαιώθηκε» και παρατήρησε ότι και η κυβέρνηση απεδέχθη την θέση της Χαριλάου Τρικούπη όμως δεν θα πρέπει το πολιτικό σύστημα να περιμένει άμεσα εκλογικά αποτελέσματα από τις κινήσεις της δικαιοσύνης για τη ΧΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα