Τζορτζ Κλούνεϊ – Σάντρα Μπούλοκ: Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει ποτέ ραντεβού;

Θα τους δούμε σύντομα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μέσα από το Gravity.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους και γνωρίζονται χρόνια. Όπως έχουν δηλώσει και οι δύο δεν έχει συμβεί κάτι ερωτικό αναμεταξύ τους και ούτε πρόκειται.

«Πρέπει να είμαστε οι μόνοι στο Χόλιγουντ που δεν έχουμε βγει ραντεβού. Νομίζω ότι συνέβη επειδή ως προσωπικότητες μοιάζουμε πολύ και με όλους τους ενοχλητικούς τρόπους» είπε ο ηθοποιός χαριτολογώντας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για την μακρόχρονη φιλία της με τον Κλούνεϊ καθώς και στον χαρακτήρα του. «Γνωριζόμαστε με τον Τζορτζ πάνω από είκοσι χρόνια. Τον ξέρω από τότε που τελειώσαμε το πανεπιστήμιο. Ο Τζορτζ είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος που ήξερα. Η μόνη ίσως διαφορά που έχει είναι τα μαλλιά του. Έχει σαφώς λιγότερα μαλλιά το οποίο εγώ προσωπικά το εκτιμώ».

Ωστόσο η Μπούλοκ αναφέρει πως ο ηθοποιός έχει και πολύ μεγάλη καρδιά.

«Εκμεταλλεύεται όλα τα οφέλη που του έχει προσφέρει η ευλογημένη του ζωή για να κάνει εξαιρετικά πράγματα και να βοηθήσει κόσμο. Ο Τζορτζ είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανη που τον ξέρω τόσο καιρό και τον είδα να εξελίσσεται σε αυτό τον ωραίο άντρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα