Έβαλαν στο ίδιο κελί στα κρατητήρια τον Ρουπακιά με τους φίλους του Φύσσα – Ήταν άνετος και έκανε αστεία [βίντεο]

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκαναν οι φίλοι του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα όσον αφορά το μοιραίο βράδυ στο Κερατσίνι. Οι αστυνομικοί του τμήματος Κερατσινίου είχαν βάλει στο ίδιο κρατητήριο με τους φίλους του Παύλου Φύσσα με τον ίδιο του τον δολοφόνο τον Γιώργο Ρουπακιά. Υποστήριξαν μάλιστα ότι ο δράστης ήταν άνετος και έκανε πλάκα ενώ παράλληλα έγραφε μηνύματα στο κινητό του.

Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ

όπου και φιλοξενήθηκαν φίλοι του 34χρονου ράπερ. Σε αυτή περιέγραψαν πως οι αστυνομικοί έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο τους φίλους του θύματος και τον θύτη, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν πως έχουν απέναντί τους τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του μουσικού.

«Αφού μας έκαναν σωματική έρευνα, μας έβαλαν σε ένα δωμάτιο στην είσοδο του τμήματος, μαζί με έναν άγνωστο καθώς ήταν γεμάτο το κρατητήριο», περιέγραψαν οι φίλοι του θύματος όσον αφορά το μοιραίο βράδυ, ενω συμπλήρωσαν ότι καθώς δεν ήταν μπροστά στην επίθεση φίλου τους δεν ήταν δυνατόν να τον αναγνωρίσουν.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, χωρίς ψύχραιμος έκανε πλάκα μαζί τους και μάλιστα τους ρώτησε αν είναι πολιτικοποιημένοι. Την ίδια ώρα, άκουγε τους δύο νεαρούς να δίνουν επανειλημμένα τα στοιχεία τους στους αστυνομικούς- τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονόματα.

Απίστευτα ήταν όμως και τα όσα τους έλεγε την ώρα που οι νεαροί αγωνιούσαν για την κατάσταση του φίλου τους. «Μας ρώτησε για το αν είμαστε πολιτικοποιημένοι, για το αν έγινε για αυτό ο καβγάς. Του είπαμε ότι δεν είχαμε κάποια διακριτικά κόμματος και εκείνος σχολίασε «έτσι όπως έχουν γίνει οι καιροί δεν θέλει πολύ για να γίνει φασαρία»!

Την δική του παρουσία στο τμήμα, τη δικαιολόγησε λέγοντας στους νεαρούς πως ήταν περαστικός και πως πήγε να χωρίσει εκείνους που τσακώνονταν.

Μάλιστα, όταν είπαν σε αστυνομικό πως όσοι τους επιτέθηκαν φορούσαν στρατιωτικά ρούχα και αρβύλες, εκείνος αστειευόμενος τους είπε «Κι εγώ φοράω αρβύλες, ελπίζω να μην με περνάτε για ύποπτο»

Μετά από αρκετή ώρα οι νεαροί ενημερώθηκαν για τον θάνατο του φίλου τους όποτε και ο Ρουπακιάς ζήτησε από έναν αστυνομικό να τον μεταφέρει σε άλλο δωμάτιο.

«Δεν σκεφτήκαμε καν γιατί το έκανε. Είχαμε πάθει σοκ εκείνη τη στιγμή. Έπειτα από περίπου μισή ώρα, όταν του έβαλαν αλεξίσφαιρο και χειροπέδες για να τον μεταφέρουν, ένας αστυνομικός άνοιξε την πόρτα, μας τον έδειξε και μας είπε «αυτός είναι, τον αναγνώρισαν», είπαν οι νεαροί αναφερόμενοι στο πότε κατάλαβαν ότι είχαν δίπλα τους το δολοφόνο. Μάλιστα κατέληξαν λέγοντας πως αν δεν είχαν τρέξει να ξεφύγουν, θα είχαν την ίδια κατάληξη με το φίλο τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα