Τσίπρας: Θα σας ρίξει η αντίδραση του λαού [βίντεο]

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε την Κυβέρνηση: «Ως πότε θα λαμβάνετε αποφάσεις γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων σας ακόμα και το Σύνταγμα; Ως πότε θα επιμένετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο και τον εαυτό σας;» συνέχισε, «έχουν όλα αυτά καμία σχέση με τη Δημοκρατία ή με τις μεταρρυθμίσεις;».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ που δείχνει άνοδο της ανεργίας στην Ελλάδα, η οποία έφτασε πριν ένα μήνα το 305 περίπου.

Την αυριανή επίσκεψη του Σόιμπλε στην Ελλάδα χαρακτήρισε «τμήμα της προεκλογικής του εκστρατείας», που μάλιστα «θα φέρει δωράκια» στις ελληνικές μνημονιακές δυνάμεις.

Επίσης τόνισε, ότι «η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να κρύβει (από τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ) το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου».

Τέλος είπε σε υψηλούς τόνους στα δυο κόμματα της κυβέρνησης «Θα πέσετε από τη λαϊκή αντίδραση και ο πάταγος θα είναι ηχηρός!»

Σκληρές ήταν οι απαντήσεις που έλαβε από το Μάκη Βορίδη, ο οποίος υποστήριξε πως η πολιτική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται στην αποτυχία της κυβέρνησης.

Δείτε εδώ το βίντεο της ομιλίας του:

Keywords
Τυχαία Θέματα