Τριφασικός γάμος: Τρεις λεσβίες νυμφεύτηκαν μεταξύ τους και περιμένουν και παιδί [βίντεο]

Ο πρώτος τριφασικός γάμος στην ιστορία είναι γεγονός. Τρεις ομοφυλόφιλες γυναίκες νυμφεύτηκαν μεταξύ τους και τώρα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Η Ντολ, η Κίτεν και η Μπριν κατάγονται από την Μασαχουσέτη και τον περασμένο Αύγουστο έκαναν μία τελετή-γάμο. Μάλιστα, τον Ιούλιο περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Η 27χρονη Κίτεν έμεινε έγκυος από ανώνυμο δότη σπέρματος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, σχεδιάζουν να κάνουν και άλλα δύο για να έχουν υπό την επίβλεψη τους ένα καθεμία: «Ελπίζουμε να κάνουμε τρία παιδιά. Αστειευόμαστε μεταξύ μας λέγοντας πως δεν πρέπει να κάνουμε παραπάνω από τρία καθώς τα παιδιά δεν πρέπει να είναι περισσότερα από τους γονείς», είπε στην εφημερίδα Daily Mail η 34χρονη Μπριν. Μέχρι στιγμής οι γυναίκες έχουν αποφασίσει να γεννήσει μόνο η Κίτεν, παίρνοντας δικά τους ωάρια και σπέρμα από δωρητή ενώ δεν αποκλείουν και την υιοθεσία.

Οι τρεις τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2013, με τους πατεράδες τους να τις πηγαίνουν ενώ φορούσαν όλες άσπρα νυφικά και ανταλλάξανε δαχτυλίδια. Για να κάνουν την τελετή, προσέλαβαν έναν δικηγόρο για να τους συμβουλεύσει καθώς ο γάμος τριών ανθρώπων δεν επιτρέπεται από τον νόμο. Ουσιαστικά, η Μπριν και η Ντολ ήταν παντρεμένες και τότε η Κίττεν, παντρεύτηκε και τις δύο ταυτόχρονα και έτσι έγινε ο τριφασικός γάμος. Η 30χρονη Ντολ είπε πως: «δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής άλλες γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν όπως εμείς».

Η Ντολ, η Κίττεν και η Μπριν

Η Ντολ γνωρίστηκε με την Μπριν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών το 2009. Τότε και οι δυο τους ήταν παντρεμένες με άλλες γυναίκες αλλά υποστηρίζουν πως ποτέ δεν ήταν μονογαμικές. Μάλιστα, η Ντολ υποστήριξε πως είναι πολυγαμική από το λύκειο: «πάντα έβγαινα με γυναίκες-ελεύθερες και δεσμευμένες με άνδρες ή με κοπέλες-και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήταν κάτι κακό, παρόλο που μου το έλεγαν οι φίλοι μου και η οικογένεια μου».

Η Μπριν και η Ντολ έβγαιναν για οχτώ μήνες και τελικά αποφάσισαν να συζήσουν. Δύο χρόνια αργότερα αγόρασαν το δικό τους σπίτι. Επειδή όμως δηλώνουν πολυγαμικές, αποφάσισαν να βρούνε άλλη μία γυναίκα για να έχουν σχέση όλες μαζί.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, δημιούργησαν ένα προφίλ σε ιστοσελίδα, σαν ζευγάρι που ψάχνει ακόμα μία παρτενέρ και τότε επικοινώνησε μαζί τους η Κίττεν. Και μπορεί η Κίττεν να θέλησε να είναι μαζί με δύο γυναίκες, ωστόσο είχε δύο μακροχρόνιες σχέσεις με άνδρες. Η πρώτη της σχέση κράτησε δέκα χρόνια ενώ αρραβωνιάστηκε με τον δεύτερο φίλο της.

«Ήμασταν μαζί για πολλά χρόνια. Λίγους μήνες πριν από τον γάμο μας τα διέλυσε όλα χωρίς να δώσει ούτε μία εξήγηση. Τότε ήμουν καταρρακωμένη αλλά σήμερα τον ευγνωμονώ γι αυτό που έκανε» εξηγεί η Κίττεν και συνεχίζει:

«Ο χωρισμός μου με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήμουν ευτυχισμένη στις μονογαμικές μου σχέσεις και μου αρέσει η πολυγαμία. Τότε δημιούργησα το προφίλ και άρχισα να βγαίνω με υπέροχες γυναίκες που είχαν την έγκριση των συζύγων τους. Όλοι μαζί περνάγαμε καλά αλλά πάντα έφευγα και όλα τελείωναν».

«Τελικά βρήκα το προφίλ της Μπριν και της Ντολ και αποφασίσαμε να βγούμε», λέει η Κίττεν. Οι τρεις γυναίκες ενθουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης τους εξόδου που έγινε σε ένα κινέζικο εστιατόριο. Η Ντολ ανέφερε: «Είχαμε όλες μας μία αμοιβαία έλξη αλλά νομίζω ότι δεθήκαμε όταν φτιάξαμε όλες μαζί μπισκότα στο τέταρτο ραντεβού μας. Δεν ήξερα τι σημαίνει να αγαπάς μέχρι την στιγμή που συναντηθήκαμε και οι τρεις μας». Η Μπριν δήλωσε: «Όταν ήμουνα μαζί με την Ντολ και την Κίττεν όλα είχαν νόημα. Ήταν ένα παζλ με που συμπληρώθηκε με τρία κομμάτια».

Μέσα σε λίγους μήνες η Κίττεν μετακόμισε στο σπίτι των δύο γυναικών και όλες μαζί αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από πρόταση που τους έκανε η Κίττεν: «Πάντα ήθελα να παντρευτώ, η Ντολ και η Μπριν πραγματοποίησαν το όνειρο μου».

Οι τρεις γυναίκες δηλώνουν πως η σχέση τους δεν διαφέρει από κανενός άλλου ζευγαριού: τρώνε πρωινό όλες μαζί, βλέπουν τηλεόραση μετά την δουλειά και μοιράζονται το κρεβάτι τους.

«Η μόνη διαφορά μας με τους άλλους είναι ότι επικοινωνούμε πιο δύσκολα», διευκρινίζει η Ντολ και συνεχίζει: «με τρία άτομα σε μία σχέση θέλει να έχουμε πρόγραμμα. Παρ' όλα αυτά με τρία άτομα οι δουλειές στο σπίτι γίνονται πολύ πιο εύκολα».

Και η Μπριν συμπληρώνει: «η κάθε μία έχει ένα ρόλο. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαστε μια ρομαντική κοινότητα. Στην σχέση μας εγώ είμαι ο άνθρωπος που φέρνω τα χρήματα στο σπίτι καθώς δουλεύω 40 ώρες την εβδομάδα» και συνέχισε: «Η Ντολ μαγειρεύει και η Κίτεν καθαρίζει. Μερικές φορές η Κίτεν μου φτιάχνει τα μαλλιά και με μακιγιάρει πριν πάω στην δουλειά μου».

Οι τρεις γυναίκες περνάνε ατελείωτα βράδια σχεδιάζοντας τον γάμο των ονείρων τους καθώς τώρα θέλουν να παντρευτούν όλες ταυτόχρονα. «Θέλω να παντρευτούμε όλες μαζί γιατί είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι» λέει η Μπριν. Όσον αφορά τις άλλες δύο, οι πατεράδες τους αρχικά δεν τους μιλούσαν γι αυτό που επέλεξαν να κάνουν αλλά τελικά το δέχτηκαν και τις πήγαν και στην τελετή.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια τους γάμου-τελετή οι τρεις τους εκτός του ότι αντάλλαξαν δαχτυλίδια, χόρεψαν και όλες μαζί τον πρώτο τους χορό. Ωστόσο δεν θέλησαν να διευκρινίσουν το πως το έκαναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα